Vreme čitanja: oko 1 min.

Telo Anastasije pronađeno u kontejneru, njena ćerka (14) platila tinejdžerima da je ubiju?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njena ćerka (14) osumnjičena je da je unajmila ubicu zajedno sa mladićem (15) koji živi u stanu porodice i za kojeg se pretpostavlja da je njen dečko

  • 1
Anastasia Milosskaya Foto: Facebook/ Anastasia Milosskaya

Devojčica iz Rusije uhapšena je zbog sumnje da je angažovala ubice da ubiju njenu majku nakon što joj je navodno zabranjeno da se viđa sa dečkom.

Telo Anastasije Miloskaje (38) pronađeno je umotano u plastiku i bačeno u kontejner nakon što je pretučena i zadavljena na smrt u blizini Moskve.

Njena ćerka (14) osumnjičena je da je unajmila ubicu zajedno sa mladićem (15) koji živi u stanu porodice i za kojeg se pretpostavlja da je njen dečko, prenose lokalni mediji.

Ruska policija sumnja da su njih dvoje unajmili dvojicu tinejdžera da ubiju Anastastiju za oko 4.000 evra, prenosi britanski Sun.

Navodno je Anastasija naredila mladiću da napusti njihov stan jer je loše uticao na njenu ćerku.

Anastastija je brutalno ubijena kada je došla kući.

Dva dana kasnije njeno telo je pronađeno umotano u plastiku i dušek i bačeno u kontejner u gradu Balašiha u Moskovskoj oblasti.

"Pretučena je i zadavljena, lice joj je bilo natečeno", rekao je svedok.

Svi osumnjičeni tinejdžeri imaju između 14 i 17 godina i optuženi su za ubistvo ili zaveru za ubistvo. Oni će ostati u ustanovi za adolescente mesec dana do istrage.


Ćerka i njen dečko su optuženi da su pustili "saučesnike" u stan i bili prisutni u trenutku ubistva.

Istražni komitet sumnja da su njih dvoje planirali da žive od ušteđevine žrtve.

Majka žrtve je rekla za medije da je njena unuka bila pod uticajem mladića, koji je prema njenim rečima, iz "teške porodice". Anastasija je navodno pokušala da ubedi ćerku da ga ostavi, što je na kraju platila životom.

Izvori kažu da je žrtva uvek brinula za svoju ćerku i da je bila privržena majka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    4. april 2023 | 22:10

    Koja tuga i užas. Nosiš dete u utrobi devet meseci, odgajaš ga, žrtvuješ se za njega, oblačiš, hraniš, školuješ, i ono uđe u pubertet, spetlja se sa kojekakvima i naruči da te ubiju, i još vrlo verovatno gleda taj čin jer u tekstu piše da su ta devojčica i njen dečko verovatno pustili ubice u kuću. Jadna žena :(

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA