≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojka (18) pronađena u izgorelom autu sa odsečenim rukama i nogama: Prolaznik je slučajno primetio

Vreme čitanja: oko 1 min.

U vreme kada je ubijena, Arikija je bila u poseti porodici

  • 1

Telo tinejdžerke kojoj su prvo odsečene ruke i stopala pre nego što je živa spaljena u autu, pronašao je slučajni prolaznik u gradu Havelok Hort na Novom Zelandu.

Arikiju Rigbi (18) pronašao je prolaznik dok je šetao psa i odmah je pozvao policiju. Kada su došli na lice mesta njeno telo je bilo u toliko lošem stanju, da su prvo pomislili da se radi o lešu ovce.

Njena sestra ispričala je u jednom podkastu da su njenoj sestri brojne kosti na telu bile slomljene. Ona tvrdi da telo njene sestre nikada ne bi bilo pronađeno da je nije ugledao slučajni prolaznik.

Ariki je ubijena početkom septembra prošle godine, međutim, policajci nisu shvatili da je njeno telo u autu sve dok ih dva dana kasnije nije pozvao šetač pasa.

"Hteli su da dovuku automobil sa lica mesta i unište ga u mašini za presovanje čelika. Zahvalni smo što je primećena, inače bi se zauvek smatrala nestalom osobom", rekla je njena sestra.

Od tada su prošli meseci, a policija još uvek nije uhapsila osumnjičene za ovaj zločin, piše The Sun.

U vreme kada je ubijena, Arikija je bila u poseti porodici.

Poslednje čega se sećam je da je izašla kroz vrata i sela u auto. Prozor nije hteo da se podigne pa sam stavila kesu za smeće preko njega, padala je kiša napolju. To je bio znak da ne treba da ide", priseća se sestra.


Ona dodaje da ju je molila da ostane kod kuće, ali da ona nije htela.

"Stalno sam pokušavala da joj kažem da ostane. Htela je da ide u Hejstings, ali sam joj rekla da ostane jer su je tamo ranije pretukli", rekla je njena sestra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA