Vreme čitanja: oko 3 min.

Tramp bije bitku sa Stormi Danijels, ali još jedna lepotica mu radi o glavi: Evo ko je kec u rukavu tužilaštva

Vreme čitanja: oko 3 min.

Bivša Plajbojeva devojka , kao i Stormi Danijels, tvrdi da je imala aferu s Trampom koja je trajala 10 meseci. Tramp je negirao da se to ikada dogodilo.

  • 6
Donald Tramp Trump sud suđenje Foto: Tanjug/AP

Slučaj protiv Donalda Trampa fokusiran je na plaćanje zvezdi filmova za odrasle Stormi Danijels, ali tužilac je spomenuo i drugu ženu, piše BBC, dodajući da je, prema priloženim materijalima, izvršena isplata u ime bivšeg ameriškog predsednika "ženi 1", za koju dokazi sugerišu da je Karen Mekdugal.

Mekdugal je bivša je Plajbojeva devojka i, poput Danijelsove, tvrdi da je imala aferu s Trampom koja je trajala 10 meseci. Tramp je negirao da se to ikada dogodilo.

Rođena je u Geriju u američkoj saveznoj državi Indijani, pre nego što se kao dete preselila u Mičigan. Počela se baviti manekenstvom i takmičila u kupaćim kostimima u svojim 20-im godinama.

Pridružila se "Plejboju" gde je 1998. godine osvojila nagradu godine i potom nagradu decenije, odmah nakon Pamele Anderson.

Kasnije je radila kao fitnes model, postavši prva žena koja se pojavila na naslovnici časopisa "Men’s Fitness" 1999.

Takođe se pojavila u TV reklamama i manjim glumačkim ulogama, kao što je epizodna uloga u filmu "Čarlijevi anđeli" 2000. godine.

Godine 2006. časopis "Njujorker" javio je da je, prema tvrdnjama Mekdugal, ona upoznala Trampa u Plejbojevoj vili u Los Anđelesu, gde je snimao epizodu "Pripravnika".

Kasnije je napisala da se Trampu, koji je u to vreme bio oženjen, "odmah svidela", te je"nastavio da razgovara sa mnom – govorio mi kako sam lepa, itd".

Stormy Daniels, Stormi Danijels Stormi Danijels nije jedina koja je Trampu napravila velike probleme Foto: Tanjug/AP

Viđali se "najmanje pet puta mesečno"

Mekdugal tvrdi da su ona i Tramp bili u desetomesečnoj vezi i da su se viđali "najmanje pet puta mesečno". Ona je vezu za CNN opisala kao ljubavnu i sporazumnu.

Godine 2016., uoči predsedničkih izbora, Mekdugal je potpisala ugovor vredan 150.000 dolara kako bi ispričala svoju priču ekskluzivno za tabloid "National Enquirer".

Sporazum joj je zabranjivao da javno govori o toj aferi. Međutim, tekst nikada nije objavljen i Mekdugal insistira na tome da je time prevarena i prisiljena na ćutanje o vezi.

Svesno kupovanje prava na priču, da bi se potom "zakopala", poznato je kao pravilo "uhvati i ubij", a "National Enquirer" je to navodno učinio kako bi ućutkao negativne priče o Trampu.

Godine 2021. američki savezni izborni komitet, koji je zadužen za sprovođenje zakona o finansiranju kampanja, utvrdio je da je izdavač "Enquirera" prekršio izborne zakone plaćajući prava na priču Mekdugalove, a nikada je nije objavio.

Utvrđeno je da je novac koji je isplaćen Mekdugalovoj tokom predsedničke kampanje za izbore 2016. predstavljao nezakonit doprinos kampanji.

"National Enquirer" je kažnjen sa 187.500 dolara.

Video: Tramp uhapšen: Stigao u sudnicu

Tramp negirao aferu

Mekdugal sada sebe opisuje kao model, kolumnistkinju i aktivistkinju, te zagovornicu veće svesti o "bolesti implantata u grudima". Ona je implantate uklonila 2017. nakon što su joj počeli predstavljati zdravstveni problem.

Godine 2018. javno se izvinila Trampovoj supruzi Melaniji zbog navodne afere rekavši: "Žao mi je. Ne bih htela da se meni to dogodi."

"Kad pogledam unazad, gde sam tada bila, znam da je to bilo pogrešno", rekla je. "Stvarno mi je žao zbog toga. Znam da je pogrešno to učiniti."

Tramp je uvek negirao da je imao aferu s Mekdugal.

Video: Pogledajte snimak Trampa u sudnici kad ga izvode kod sudije

Optužnica s kojom se Tramp suočava isključivo je usmerena na isplatu tajnog novca Stormi Danijels.

Pojedinosti o Karen Mekdugal navedene su u popratnim činjenicama koje je dostavio okružni tužilac.

Tramp se u utorak pred Krivičnim sudom na Manhattanu izjasnio da nije kriv.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milana

    5. april 2023 | 15:53

    Ovo je najveći frajer u istoriji Amerike .U pravo vreme pravi frke i privlači pažnju na sebe .Bliže se izbori ,fokus na njega .Svi ovi bednici gube bitku ,nisu normalni ,uhvatili sa sa Aždajom .Nisam Trampov fan ,ali majstor je institucija .Čovek ima vise para nego Amerika dugova .

  • BBB

    5. april 2023 | 16:53

    Ali mu zato frizer slabo "radi o glavi".

  • Igla

    5. april 2023 | 16:16

    Kad ponovo postane precednik trebao bi da se nekako pozabavi sa zdravljem ove lopate...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA