Vreme čitanja: oko 1 min.

Helikopter sa turistima srušio se u rezervatu prirode Ha Long Bej

Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa helikopterom Bel 505 proizvedenim u SAD koji je leteo u sastavu Severne helikopterske eskadrile vijetnamskih vazduholovnih snaga, izgubljen je kontakt u 17.15 časlova

  • 0
Helikopter nesreća pad kvar helikoptera Foto-ilustracija: Shutterstock

U padu helikoptera sa četvoro turista, kojim je upravljao pripadnik vijetnamskih oružanih snaga, poginule su dve osobe, preneo je danas vijetnamski vojni list Narodna armija.

Helikopter se srušio nedaleko od rezervata prirode Ha Long Bej, u severoistočnom Vijetnamu, arhipelagu koji čini oko 1.600 nenaseljenih ostrva, koji je uvršten na UNESCO listu svetske baštine, prenosi Rojters.

Sa helikopterom Bel 505 proizvedenim u SAD koji je leteo u sastavu Severne helikopterske eskadrile vijetnamskih vazduholovnih snaga, izgubljen je kontakt u 17.15 po lokalnom vremenu.

Dva beživotna tela i ostaci vojne letelice pronađeni su blizu obale, a pripadnici vijetnamske vojske i civilni spasilački tim pokrenuli su potragu za nestalim putnicima.

(Telegraf.rs)

Video: Snimak helikoptera minut pre nego što se srušio na zgradu u Njujorku

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA