Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamiondžija iz Srbije pronađen mrtav u Mađarskoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ništa nije ukazivalo na to da D. V. (39) ima nekih problema, a najmanje da će podići ruku na sebe

  • 2
Vozač kamiona kamiondžija Foto: Pixabay.com

D. V. (39) iz Srbije, koji je radio kao vozač kamiona za jednu firmu, izvršio je samoubistvo u Mađarskoj, prenosi Informer.

Ništa nije ukazivalo da muškarac ima nekih problema, a najmanje da će podići ruku na sebe. Ova vest šokirala je sve koji su ga poznavali, kaže izvor upućen u ovaj slučaj.

"Radio je kao vozač kamiona, prevoznik za jednu firmu i često je bio na putu. Kao grom iz vedra neba pogodila nas je vest da je sebi oduzeo život. Koliko znamo, nije imao problema, bar ništa nije ukazivalo na to, vest nas je rastužila i zatečeni smo saznanjem da je to uradio", kaže izvor.

Muškarac koji je počinio samoubistvo kobnog dana putovao je u Mađarsku. Šta je presudilo da tako okonča sebi život ostala je nepoznanica za sve njegove prijatelje i rodbinu.

"Parkirao je kamion kod nekog uzvišenja, brežuljka u Mađarskoj. Popeo se na taj breg i tamo u blizini pronašao je jednu banderu i tako se obesio. Druge detalje ne znamo, ali nas je sve porazila činjenica da ga više nema i da ga nikada više nećemo videti", dodaje sagovornik.

D. V. je iza sebe ostavio suprugu i dvoje dece.

(Telegraf.rs)

Video: Bežao po šumama i gorama a potom umalo ubio službenika: Gaženje policajca u njivi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vesna

    8. april 2023 | 00:37

    Težak je strašno život vozača, on je danas morao na granici u ko zna kakvim problemima i pod stresom bez mogućnisti ni u vc da ide kako treba čekajući pre granice moždavi vuše od 15 sati da prođe granicu a kkod kuće ko zna kakva situacija, možda bedan život, uvek bračni problemi zbog rastavljenisti, usamljenosti još ako je i neka boleština pripretila to ne može da ne slomi ponekad na živog nemoćnog čoveka. Nema opravdanja ali….Užas. Žao mi je .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA