≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poginuo zamenik direktora američke kompanije: Letelicom se survao u more

Vreme čitanja: oko 1 min.

U nesreći je nastradala i njegova supruga, kao i još jedan bračni par

  • 3

Dva para iz Indijane poginula su kada se njihov avion survao u more ubrzo posle poletanja na Floridi.

Kako prenosi Daily mail, nesrećni parovi su se uputili na večeru, a nakon poletanja sa aerodroma Venecija na Floridi srušili su se u more, svega nekoliko kilometara od obale.

U letelici su se nalazili Džef Lampkin, 64, pomoćnik direktora u kompaniji Raitheon i njegova supruga Peti (68), kao i Rik Biver (60) i njegova žena Beti (57).

U decembru prošle godine kompanija "Raitheon Missiles and Defence"  dobila je ugovor vredan čak 1,2 milijarde dolara za isporuku šest baterija Nacionalnog naprednog površinskog i vazdušnog raketnog sistema za Ukrajinu.

Tada je navedeno da je ugovor deo petog paketa Inicijative za bezbednosnu pomoć Ukrajini i uključuje obuku i logističku podršku ukrajinskim vojnim i bezbednosnim snagama preneo je sajt defensenews.com

Nacionalni odbor za bezbednost saobraćaja istražuje šta je moglo da izazove pad aviona.

Kako javlja Mirror, ovo je druga smrtonosna nesreća aviona sa Venecijanskog aerodroma u poslednja četiri meseca kada je poginula tročlana porodica, uključujući i dvanaestogodišnju devojčicu.

Kapetan Venecijanske policije Endi Lejzenring nazvao je "neobičnim" da se dve avionske nesreće dogode u kratkom vremenskom periodu, ali je rekao da je prerano da se zaključi da li postoji veza između njih ili ne.

(Telegraf.rs)

Video: Srušio se avion nasred šina, policija spasila pilota 2 sekunde pre nego što je naišao voz

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA