Vreme čitanja: oko 1 min.

Mala Lena, koja je silovana i ubijena, slučajno završila sa ubicom: Trebalo da bude na ekskurziji

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mediji pišu da se devojčica kobnog popodneva našla u društvu osumnjičenog, jer su njeni drugari, sa kojima je delila sobu, otišli na ekskurziju, a jedino Leni nije bilo dozvoljeno da ide

  • 0
Madeleine McCann, Medlin Meken, Nemačka policija, potraga Foto: Tanjug/AP

Nedelju dana nakon što je pronađeno telo desetogodišnje devojčice Lene, koja je silovana i brutalno ubijena u Nemačkoj, a za čije ubistvo se sumnjiči 11-godišnji dečak, isplivali su novi detalji zločina.

Lenino telo pronađeno je 5. aprila oko 9 sati ujutru. Navodno je pronađena na oko 500 metara od učeničkog doma gde je živela. Bila je polugola i ležala je u lokvi krvi.

Nemački mediji pišu da se devojčica kobnog popodneva našla u društvu osumnjičenog, jer su njeni drugari, sa kojima je delila sobu, otišli na ekskurziju, a jedino Leni nije bilo dozvoljeno da ide.

Kako navode, prošle sedmice, tokom uskršnjih praznika većina dece iz doma otišlo je na ekskurziju u skijaški kamp, i samo je mali broj, od ukupno 90 stanara doma, ostalo u bojektu. Prema podacima Bilda, deca su zato bila grupisana.

"Zbog toga što se Lena plašila da prošli put ide na planinu, ovog puta joj nije bilo dozvoljeno da ide. Prosto mi je neverovatno da potom malo dete stavite u sobu sa decom starosti od 11 do 16 godina. Dete su mogli da pošalju kod tate", rekla je Sandra B., prijateljica Leninog oca.

Iz doma nisu želeli da komentarišu ovaj slučaj, kao ni u tužilaštvu, navodeći da je istraga u toku.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA