Vreme čitanja: oko 2 min.

Emili trovala muža, sipala mu sredstvo za čišćenje u čaj? Njen advokat tvrdi da je htela da ubije mrave

Vreme čitanja: oko 2 min.

Nakon što je posumnjao da ga žena truje tako što mu u čaj sipa sredstvo za čišćenje, Čen je postavio nadzorne kamere u kuhinji kako bi uhvatio Emili na delu

  • 0
Yue Yu Jack Chen trovanje Printskrin: Jack Chen

Žena iz Kalifornije, koja je optužena da je svom suprugu u čaj sipala hemijsko sredstvo za čišćenje, nije pokušavala da otruje njega, već da ubije mrave, tvrdi njen advokat.

Jue Emili Ju (45) iz okruga Orandž uhapšena je prošle godine nakon što ju je njen suprug Džek Čen optužio za trovanje u tri odvojene situacije.

Nakon što je posumnjao da ga žena truje tako što mu u čaj sipa sredstvo za čišćenje, Čen je postavio nadzorne kamere u kuhinji kako bi uhvatio Emili na delu, navodi su u dokumentu o zabrani prilaska.

Međutim, advokati osumnjičene tvde da je Emili pokušavala da ubije mrave i da su optužbe o trovanju, uključujući i snimak na kojem se navodno vidi kako sipa tečnost u šolju, lažne.

"Ona jeste sipala sredstvo u šolju tri puta da bi ubila mrave. O tome nema rasprave, jeste sipala tečnost u šolju", rekli su advokati.

Čenov advokat je za Insider rekao u ime klijenta da njihova kuća nikada nije imala problem sa mravima.

"Ovo je prvi put da je uopšte čuo da se koristi sredstvo u šoljici iz koje je neko pio da bi se odvratili mravi", rekao je advokat.

Čen je podneo zahtev za razvod braka i zatražio zabranu prilaska prošle godine nakon što je postao sumjičav da mu žena sipa otrov u čaj u martu i aprilu prošle godine.

Prema dokumentima, Čen, koji je radiolog, posetio je doktora da ispita simptome koji su počeli da se razvijaju i saznao da ima dva čira na želucu, gastritis i ezofagitis.

Nakon toga je postavio kamere i "uhvatio ženu" kako sipa sredstvo u šolju u tri različite situacije.

Okružno tužilaštvo okruga Orandž takođe koristi snimak u svom predmetu protiv Emili. Velika porota optužila ju je 5. aprila po tri krivična dela trovanja i jednom krivičnom delu nanošenje povreda.

Prema rečima okružnog tužioca, Čen je takođe dostavio uzorke čaja policijskoj upravi. Testiranjem koje je sproveo FBI pronađeno je tečno sredstvo za čišćenje odvoda u supstanci.

Emili će se ponovo pojaviti pred sudom 18. aprila.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA