Vreme čitanja: oko 1 min.

Snimak stravične nesreće: "Pikap" u sudaru odbačen na šine, a onda je voz naleteo na njega u punoj brzini

Vreme čitanja: oko 1 min.

U nesreći koja je prethodila udaru voza u kombi, bilo je žrtava

  • 0

Užasavajući snimak sa mesta dvostruke uzastopne nesreće u teksaškom gradu Odesa objavljen je na zvaničnoj Tviter stranici tog grada.

Prema informacijama koje su saopštene, na putu koji ide uz prugu došlo je do teške saobraćajne nesreće automobila. Zvaničnici su saopštili da je došlo do sudara mini kombija i kamioneta, a od siline udara kamionet je završio na šinama.

Međutim, tu nije bio kraj, dok su nadležni organi i spasioci spasavali učesnike na ulici i utvrđivali uzroke nesreće, naleteo je teretni voz u punoj brzini i razneo u paramparčad napušteni kamionet, koji je ostao na šinama posle prethodnog udesa.

Na svu sreću, u kombiju u koji je udario voz nije bilo nikoga.

Ipak, u nesreći koja je prethodila udaru voza u kombi, bilo je žrtava. Vozač mini kombija, Džon Edvard Grub (86) poginuo je pri sudaru sa kamionetom, dok je njegov suvozač Rej Klemens Prajs (90) zadobio povrede i hospitalizovan je.

Hesus Laredo (28), koji je vozio kamionet koji je posle sudara završio na šinama, zadobio je takođe povrede, ali na svu sreću on je izvučen iz njega, pre nego što je naleteo voz i razneo kamionet. I on je takođe u bolnici u stabilnom stanju.

(Telegraf.rs)

Video: Ovo se viđa samo u filmovima: Voz iskočio iz šina i porušio sve pred sobom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA