Vreme čitanja: oko 1 min.

Gatara i njena ćerka poginule u nesreći u Austriji: Otvorila je kartu arhanđela Arijela i krenula na put

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kamion je prešao u suprotnu traku i sudario se sa automobilom u kojem su bile dve osobe.

  • 0

Dve osobe su poginule u saobraćajnoj nesreći u ponedeljak ujutru na autoputu u Matersburgu (S4) između Kacenlsdorfa i Lancenkirhena u Donjoj Austriji.

Došlo je do frontalnog sudara kamiona i automobila, saopštio je FF Viner Nojštat. Osobe iz automobila su poginule na licu mesta, a vozač kamiona je teško povređen, saopštio je Crveni krst, prenosi puls24.at

Prema rečima Stefana Loidla iz štaba državne policije, nesreća se dogodila nešto pre 8 sati ujutru u saobraćajnoj zoni koja je u suprotnom pravcu. Kamion je verovatno prešao liniju dvostruke barijere i sudario se sa automobilom u kojem su bile dve osobe, rekao je Andreas Zenker, portparol Crvenog krsta Donje Austrije.

Slovenački portal novice.svet24.si, pak, navodi da su žrtve 49-godišnja gatara i njena 16-godišnja ćerka.

Portal, pozivajući se na "Krone cajtung", prenosi da je umrla 49-godišnja Ildiko V, gatara i vidovnjakinja koja je, kako piše slovenački portal, navodno otvorila kartu s arhanđelom Arijelom nekoliko sati pre fatalne nesreće. Navodno joj je savetovao da "raširi krila i podigne se u vazduh", što naravno ne treba tumačiti doslovno ili direktno u vezi sa saobraćajnom nesrećom, zaključuje slovenački portal.

Ova 49-godišnja žena je sa svojim BMW-om bila na putu ka privatnoj školi u Frosdorfu, koju je pohađala njena 16-godišnja ćerka.

(Telegraf.rs)

Video: Nakon što se desila užasna nesreća na putu, na olupinu kamioneta je naleteo voz u punoj brzini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA