≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prve fotografije i snimak iz Sevastopolja: Buknuo požar na rezervoaru za gorivo, sumnja se na napad dronom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Požar ne predstavlja opasnost za civilne objekte u crnomorskom gradu, jer je zahvatio prostorije luke, kasnije je potvrdio portparol Razvožajeva

  • 8

U Sevastopolju se zapalio rezervoar za gorivo, objavio je danas na svom Telegram kanalu guverner Mihail Razvožajev i ukazao da je incident mogao izazvati napad dronom.

"Rezervoar za gorivo gori. Prema preliminarnim izveštajima, požar je mogao izazvati napad dronom", napisao je Razvožajev i precizirao da je vatra zahvatila površinu od oko hiljadu kvadratnih metara.

Požar ne predstavlja opasnost za civilne objekte u crnomorskom gradu, jer je zahvatio prostorije luke, kasnije je potvrdio portparol Razvožajeva.

Informacije o nastradalima se prikupljaju, a na licu mesta trenutno rade hitne službe, saopštili su zvaničnici Sevastopolja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikolas

    29. april 2023 | 11:05

    NATO NAPAD NA RUSIJU -DOSLO JE VREME DA IM RUSIJA BRUTALNO ODGOVORI !!!! NATO U BLATO !!!!

  • Bibi

    29. april 2023 | 10:55

    Gospodine Putine, pravi sah-mat… vrijeme je!!!

  • Brka bre

    29. april 2023 | 10:05

    Neka se igraju a i putin ako hoce rat treba glavni grad da reketira a ne dase igra i da ginu ako bec ima te rakete zmija se prvo u glavu udara a ne da deca ginu za gluposti i na kraju bice osudjen ko hitler?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA