Vreme čitanja: oko 1 min.

Užas u Teksasu: Usmrtio 4 komšije i maloletno dete, zvaničnici nude 80.000 dolara za informaciju o ubici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Američki zvaničnici nude 80.000 dolara nagrade za informaciju koja bi dovela do hapšenja osumnjičenog

  • 0
Masačusets policija Daksberi amerika Foto: Tanjug/AP/Ilustracija

Oko 200 pripadnika bezbednosnih snaga SAD tražilo je danas muškarca optuženog za ubistvo pet komšija u gradu Klivlend u američkoj saveznoj državi Teksas, a nudi se nagrada od 80.000 dolara za informaciju koja bi dovela do njegovog hapšenja.

Za ubistvo pet osoba, među kojima je i osmogodišnji dečak, optužen je Fransisko Oropesa (38), preneo je Rojters. Oropesa se sumnjiči da je u petak uveče ubio komšije koje su ga prethodno zamolile da prekine da puca iz puške AR-15 jer su pucnji budili bebu.

- Zasad, nemamo nikakav trag o njemu - rekao je specijalni agent FBI iz Hjustona Džejms Smit. Šerif Greg Kepers iz okruga San Hakinto rekao je da više od 200 snaga bezbednosti idu od kuće do kuće i traže osumnjičenog, usput pitajući građane da li imaju neku informaciju o Oropesi.

Američki zvaničnici nude 80.000 dolara nagrade za informaciju koja bi dovela do hapšenja osumnjičenog.

Kepers je rekao da su dve žrtve, za koje se pretpostavlja da su iz Hondurasa, pronađene kako leže preko dvoje dece u pokušaju da ih zaštite.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA