Vreme čitanja: oko 1 min.

Kristina Poršeom divljala 160 na sat, ubila mladića dok je šetao sa devojkom: "Nije zaslužio da ovako pogine"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prilikom testiranja policija je utvrdila da je imala četiri puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno po zakonu

  • 1
Kristina Chamber, porše nesreća Foto: Hjuston policija

Kristina Čembers (33) iz Hjustona udarila je svojim "Poršeom" mladića koji je sa devojkom bio na prvom sastanku. On je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta, saopštila je policija.

Ona je pri brzini od 160 kilometara na sat udarila Džoa Meklina, koji je od siline udarca odleteo deset metara u vazduh.

Prilikom testiranja policija je utvrdila da je imala četiri puta više alkohola u krvi nego što je dozvoljeno po zakonu.

S obzirom na to da je vozila velikom brzinom, nije uspela da na vreme stane ili skrene vozilom u desnu stranu. Ona je Poršeom prvo udarila u ivičnjak, a zatim i u Džoa koji je šetao trotoarom sa devojkom Brijanom.

"Išli smo na karaoke. Kada smo izašli, tezga sa takosima je bila zatvorena, ali smo znali da je druga prodavnica otvorena. Pitao me je da li želim da do te druge radnje odemo kolima, ali sam ja rekla da je bolje da malo prošetamo", kazala je ona.

Njih dvoje su šetali trotoarom kada su primetili da Porše juri ka njima, piše Gazzetta.gr.

"Osetila sam da mi je nešto udarilo nogu. Odmah sam pomislila gde je Džo. Brzo sam pozvala Hitnu pomoć, ali je Džo na žalost preminuo na licu mesta", rekla je Brijana.

Ona se zatim prisetila kako su se proveli tokom njihovog prvog sastanka.

" Prelepo smo se proveli. Bio je baš sladak i zabavan. Imao je jako dobar ukus za muziku. Nije zaslužio da ovako pogine", rekla je ona.

Tokom nesreće povređena su još dva putnika koja su sa Kristinom bila u "Poršeu".

Ona je odmah uhapšena i optužena je za ubistvo iz nehata.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vera

    1. maj 2023 | 22:48

    Ma, sta nas zamarate Kristinom iz Hjustona, imamo mi ovde, na zalost, svoje Kristine i Kristijane, o tome nam pisite !?! Razmazeni, bahati klinci u kolima svojih roditelja ili cak i svojim postaju velika opasnost i na nasim drumovima. I zasto im se uopste daje mogucnost da polazu vozacki ispit sa 16 godina? Postaju punoletni cetiri godine pre svojih zapadnih vrsnjaka, a mi im dajemo jos dve gratis!?! Balavurdija razmazena!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA