Vreme čitanja: oko 1 min.

Pregazio deku, pa pobegao, preko tela prešlo još 40 vozila: Jeziva nesreća u Mađarskoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tragedija se dogodila u subotu uveče, a nakon što je vozač "mercedesa" udario dedu, saobraćaj se odvijao normalno bar još 20 minuta

  • 1
Hitna pomoć, Mađarska Foto: Hernandez Jose Maria / Alamy / Alamy / Profimedia

Muškarac (92) poreklom iz Rumunije, tragično je stradao na auto-putu u Mađarskoj, kada je preko njega prešlo najmanje 40 vozila nakon što ga je vozač "mercedesa" udario i pobegao sa mesta nesreće.

Tragedija se dogodila u subotu uveče, a nakon što je vozač "mercedesa" udario dedu, saobraćaj se odvijao normalno bar još 20 minuta.

Mađarski mediji prenose da su ostaci nesrećnog čoveka pronađeni i pola kilometara dalje od mesta udara.

Policija intenzivno traga za vozačem koji je naleteo na starca dok je pretrčavao auto-put. Policija je saopštila da je najverovatnije u pitanju strani državljanin.

Jedan od svedoka ispričao je da je ubijeni muškarac prethodno izašao iz turističkog autobusa i da je pokušao peške da pređe na drugu stranu auto-puta kako bi se popeo na petlju, najverovatnije da bi otišao kući.

"Prvo ga je ovaj udario, i onda su vozila počela da prelaze preko njega, bar deset vozila, posle nisam mogao više da brojim", rekao je jedan od očevidaca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    2. maj 2023 | 03:17

    Ajde ovih 40 mogu da razumem. Šta će ljudi kad su u žurbi dok voze. Nego kako će sad da se dokaže ko ga je ubio

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA