Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo su tinejdžerke čija su tela nađena na imanju silovatelja u Oklahomi: I ranije provodile vikende sa njim?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još uvek se čeka identifikacija tela, ali nadležni veruju da su u pitanju nestale devojke i seksualni prestupnik, sa kojim su viđene poslednji put

  • 0

Dve nestale tinejdžerke pronađene su mrtve na imanju u Oklahomi, zajedno sa muškarcem koji ih je navodno oteo i još četiri osobe, saopštile su vlasti.

Britani Brever (16) i Ajvi Vebster (14) nestale su nakon što su poslednji put viđene u društvu osuđenog silovatelja Džesija Mekfadena (39). U ponedeljak je aktiviran Amber alert nakon što se devojčice nisu vratile kući.

Međutim, u ponedeljak popodne šerif Edi Rajs rekao je da se veruje da su dve tinejdžerke i Mekfaden među sedam tela otkrivenih na imanju ruralne kuće istočno od Henrijete.

Dok se još čeka identifikacija tela, Rajs je rekao da "veruju da su pronašli sve što su tražili tog jutra".

Prema pisanju lokalnog medija, devojčice su provele vikend sa Mekfadenom i njegovom porodicom, a Britanin otac je rekao da se to desilo više puta do sada, bez incidenata.

Trebalo je da se vrate kući u nedelju uveče, ali do toga nije došlo, nakon čega je prijavljen nestanak.

Jesse McFadden Foto: Oklahoma Department of Corrections

U isto vreme, policija je tragala za Mekfadenom jer se nije pojavio na sudu u ponedeljak ujutru zbog optužbi za seksualni kontakt sa maloletnicom dok je bio u zatvoru 2016.

Sudski dokumenti pokazuju da je Mekfaden osuđen 2003. godine zbog silovanja, a proveo je u zatvoru manje od 16 godina pre nego što je pušten u oktobru 2020.

Vlasti su se u ponedeljak pojavile u njegovoj kući i imanju tražeći nestale devojke. Za sada nije jasno kome pripadaju preostala tela, a sumnja se da su u pitanju članovi porodice Mekfadena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA