≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Eksplozija u zgradi u Nemačkoj, ima povređenih: Muškarac izazvao detonaciju kad je policija upala u stan?

Vreme čitanja: oko 1 min.

Udruženje vlasnika stanova obavestilo policiju oko 10 ujutru da je poštansko sanduče jednog stanara prepuno, nakon čega su vatrogasci došli na lice mesta kako bi otvorili vrata stana

  • 0
Eksplozija u Nemačkoj Foto: Tanjug/AP

U nemačkom gradu Ratingen danas je došlo do eksplozije u jednoj višespratnici, prilikom koje je povređeno 10 vatrogasaca i dva policajca, od kojih neki veoma teško, saopštio je ministar unutrašnjih poslova Severne Rajne-Vestfalije Herbert Rojl.

Bild javlja da je uhapšen muškarac (60) za kojeg se sumnja da je izazvao eksploziju i namamio spasioce u zamku.

Uzrok eksplozije još uvek nije poznat, međutim bezbednosne službe ne isključuju mogućnost da je reč o ciljanom napadu, prenosi ZDF.

Rojl je naveo da je udruženje vlasnika stanova obavestilo policiju oko 10 ujutru da je poštansko sanduče jednog stanara prepuno, nakon čega su vatrogasci došli na lice mesta kako bi otvorili vrata stana.

Kada je ušla u stan policija je pronašla telo najverovatnije majke osumnjičenog sa kojom je on živeo. Prema navodima Bilda, majka je već duže vreme bila mrtva.

Na licu mesta se nalazi veliki broj policije. Na poziciji su i snajperisti, a čak šest helikoptera kruži iznad.

Da podsetimo, ranije danas došlo je do pucnjave u fabrici Mercedesa u nemačkom gradu Zindelfingen, a najmanje dve osobe su poginule.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA