Vreme čitanja: oko 1 min.

Bivša stjuardesa Sofija smanjuje kaznu grčkom pilotu optuženom za ubistvo supruge? Zovu je ključnim svedokom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grčki pilot je osuđen prošle godine da je zadavio svoju suprugu Britanku Karolinu Krač (19) u krevetu, dok je njihova devetomesečna ćerka Lidija ležala pored

  • 0
Caroline Crouch Foto: Instagram/Caroline Crouch

Bivša manekenka i stjuardesa nazvana je ključnim svedokom u davanju podrške grčkom pilotu, optuženom za ubistvo supruge u Atini, preneo je Daily mail.

Sofija Tereščenko, koja sada sebe opisuje kao novinarku koja istražuje slučaj, govoriće na sudu u odbranu pilota Babisa Anagnostopoulosa (34), koji pokušava da smanji 27-godišnju kaznu zatvora zbog ubistva.

Babis je osuđen prošle godine da je zadavio svoju suprugu Britanku Karolinu Krač (19) u krevetu, dok je njihova devetomesečna ćerka Lidija ležala pored.

On je rekao da je ubistvo počinjeno u "žaru trenutka" i "nije s predumišljajem".

Caroline Crouch Foto: Instagram/Caroline Crouch

Sofiju je pozvao advokat optuženog da svedoči zajedno sa još nekoliko ljudi za koje kažu da će biti ključni za slučaj, potvrđeno je za Daily mail.

Međutim, advokat je odbio da kaže šta će Sofija reći na sudu u Atini, koje će biti nastavljeno na sudu u Atini kasnije ovog meseca.

Sofija u svom blogu strastveno i bizarno brani pilota, uprkos svim dokazima protiv njega na suđenju prošlog maja, godinu dana nakon što je suprugu ubio u stanu u kojem su živeli u Atini.


Nakon što je ubio ženu, pokušao je da zavara tragove, pa je čak obesio i njihovog psa.

To je uradio kako bi naveo policiju da pomisli da su ih napali provalnici, a na kraju je vezao samog sebe i tako dočekao policiju.

Nedeljama je lio krokodilske suze i glumio da je žrtva, da bi ga policija uhapsila nakon njene sahrane.

Detektivi su otkrili da je lagao i da je on zapravo ubio Karolinu pred njihovom ćerkom.

Pilot je na suđenju tvrdio da je reagovao nasilno jer se plašio za život ćerke, nakon besne svađe sa Karolinom, sa kojom se venčao 2020, godinu dana pre nego što je umrla.

Njihova ćerka Lidija je nakon ubistva otišla da živi sa babom i dedom sa majčine strane.

Slučaj će biti nastavljen kasnije ovog meseca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA