≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Pronađena devojčica koja je nestala pre 6 godina: Majka je nije vratila kući, sad je uhapšena

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčicu je otela majka pre šest godina, a policija dugo nije mogla da joj uđe u trag

  • 0

U Ilinoisu je 2017. godine nestala Kajla Unbehaun (9) koju je otela majka, a devojčica je sada pronađena u Severnoj Karolini.

Njen slučaj dobio je ogromnu medijsku pažnju, ali policija nije mogla da uđe u trag devojčici godinama.

U vreme otmice starateljstvo nad devojčicom imao je njen otac Rajan koji ju je tog vikenda početkom jula 2017. godine ostavio kod majke Heder. Kada je došao po nju 5. jula, nije ih pronašao.

Policija u Ilinoisu potvrdila je da je Kajla poslednji put viđena 4. jula 2017. godine. Američki nacionalni centar za nestalu decu objavio je njenu fotografiju i podatke. Pokrenuta je i potraga ali devojčica nije nađena sve do nedavno.

Centar za nestalu decu na svojim je stranicama držao i fotografiju kako bi Kajla mogla izgledati danas, a slučaj je obrađen i u Netfliksovoj dokumentarnoj emisiji "Nerešene misterije", što je, kako prenosi ABC Chicago, navodno dovelo i do pronalaska devojčice.

Naime, prema pisanju američkih medija, jedan vlasnik radnje u jednom tržnom centru u Eševilu u Severnoj Karolini prepoznao je Kajlu i kontaktirao policiju.

Policija je potvrdila ovu vest i navela da je majka uhapšena.

Nakon pronalaska deteta, oglasio se i Kajlin otac koji je rekao da je presrećan što je ona kod kuće i na sigurnom.

"Hvala svima koji su pomogli u potrazi. Molim vas da poštujete našu privatnost dok se ponovno upoznajemo", poručio je Kajlin otac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA