Vreme čitanja: oko 2 min.

Alona prošla slično kao Ana Volš: Dečko je raskomadao testerom, pa na Guglu tražio kako da se reši tela?

Vreme čitanja: oko 2 min.

Oni su zajedno boravili u hotelu u Bangkoku, a osoblje je postalo sumnjičavo kada je dečko sam i u žurbi napustio hotel

  • 0
Ubistvo, manekenka, Ukrajinka, Poljak, dečko, Bankok Printskrin: Viral Press via AP

Ukrajinska manekenka pronađena je brutalno iseckana na komade testerom u luksuznom stanu na Tajlandu u kojem je boravila sa svojim dečkom iz Poljske. On je navodno nakon toga koristio Gugl prevodilac da zatraži pomoć pri uklanjanju njenog tela.

Alona Savčenko (27) prijavila se u hotel u Bangkoku 29. aprila sa svojim dečkom Janom Jerzom Lagoda-Filipovim (25).

Par je izgledao srećno dok je zajedno ulazio u hotel, a snimak nadzorne kamere iz hodnika pokazuje kako se smeju dok hodaju prema sobi, prenosi Daily mail.

Međutim, obezbeđenje je postalo sumnjičavo ujutru 15. maja kada je Poljak napustio hotel, sam i u žurbi. Izgledao je nervozno i sam je vukao svoj prtljag.

Zaustavio je taksi, a vozač Suračaj Sabajbang je kasnije pozvao hotel da ih obavesti o čudnom ponašanju Poljaka nakon što je njegov putnik navodno koristio aplikaciju Gugl prevodilac da zatraži pomoć pri sečenju tela.

Nakon poziva, osoblje je otišlo u sobu na 32. spratu gde su pronašli Alonino telo na krevetu.

Njeno lice bilo je prekriveno krvlju, a leva ruka odsečena od zgloba. Njena glava je takođe delimično bila odsečena i imala duboku posekotinu od vrata do levog ramena, a bolničari su otkrili da je takođe zadobila ubodnu ranu na grudima.

Pored kreveta ležala je testera prekrivena krvlju. Istražitelji veruju da je Alona bila mrtva oko jednog dana pre nego što su je pronašli, što sugeriše da je ubijena tokom vikenda pre nego što je njen dečko pobegao.


"Žrtva je došla u stan sa dečkom 29. aprila, ali je on otišao bez nje oko podneva 15. maja. Saznali smo da je pozvao taksi i verovatno je planirao da pređe granicu i uđe u Kambodžu", rekla je policija.

Graničari su obavešteni nakon pronalaska Aloninog tela, a Poljak je uhapšen u ponedeljak uveče.

Istraga je u toku.

"Osumnjičeni je bio veoma miran kada je uhapšen, uhvatili smo ga oko četiri sata ujutru. Popio je kafu u ćeliji i počeo da vežba, kao da je to njegova normalna jutarnja rutina. Nije rekao ništa. Obavestili smo ambasadu Poljske", saopštila je policija.

Slučaj ubistva manekenke mnoge je posetio na ubistvo Srpkinje Ane Volš u SAD, za čije je ubistvo osumnjičen njen suprug Brajan. Sumnja se da je on ubio Anu u podrumu kuće, a onda raskomadao njeno telo i otarasio ga se.

Izjasnio se da nije kriv, dok Anino telo još uvek nije pronađeno. Tužioci su rekli da je u danima nakon Anine smrti na Guglu pretraživao razne grozne stvari, uključujući i kako se rešiti tela.

(Telegraf.rs)

Video: Misterije koje se kriju iza lika Brajana Volša: Prevare, skandali...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA