Vreme čitanja: oko 3 min.

Supruga Borisa Džonsona pred porođajem: Ona čeka treće dete, a on osmo

Vreme čitanja: oko 3 min.

Supruga Borisa Džonsona (58), Keri Džonson (35), trudna je sa njihovim trećim detetom, a to će biti osmo dete bivšeg britanskog premijera.

  • 5
Boris Johnson, Carrie Johnson Foto: WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

Supruga Borisa Džonsona, Keri (35), otkriva da je teško sa njihovim trećim detetom u divnoj objavi na Instagramu - čime je bivši premijer (58) postao otac osmoro dece (najmanje).

Supruga Borisa Džonsona (58), Keri Džonson (35), trudna je sa njihovim trećim detetom, a to će biti osmo dete bivšeg britanskog premijera.

Ova 35-godišnja aktivistkinja za zaštitu životne sredine podelila je radosnu vest u objavi na Instagramu, uzbuđeno otkrivši da beba treba da se rodi sledećeg meseca.

"Novi član tima stiže za samo nekoliko nedelja", napisala je pored slatke fotografije Vilfa (3) i jednogodišnje Romi.

"Osećala sam se prilično iscrpljeno većim delom poslednjih osam meseci, ali jedva čekamo da upoznamo ovu malu. Vilf je uzbuđen što će ponovo biti veliki brat i neprestano brblja o tome. Nemojte misliti da Romi ima pojma šta dolazi... Uskoro hoće!"

Poslednji javni nastup Džonsonovih bio je na krunisanju kralja u Vestminsterskoj opatiji, gde su stigli ruku pod ruku.

Par već ima dvoje dece - Vilfreda, koji je rođen u aprilu 2020. i Romi, koja je rođena u decembru 2021.

Romi je obeležila svoj prvi rođendan u decembru, a na snimcima s Instagrama gospođe Džonson se vidi kako željno gleda u svoju rođendansku tortu i otvara brdo poklona. Još jedan snimak pokazao je devojčicu kako se vozi malim triciklom oko kuće.

Keri je takođe podelila slike prve godine svoje ćerke, uključujući i onu na kojoj se obukla kao medved, snimak nje i porodičnog psa Dilin i jednu sa njenim velikim bratom Vilfredom.

Romi je rođena u bolnici Univerzitetskog koledža u Londonu i dobila je ime po Kerinoj tetki Rozmari.

Kada su objavili ime svoje ćerke, Boris i Keri su objasnili kako je Iris nastala od grčke reči koja znači duga, a Šarlot je izabrana kao počast pokojnoj majci gospodina Džonsona, koja im "mnogo nedostaje".

Kada je objavila da je trudna sa Romi, Keri je otkrila da je doživela pobačaj ranije 2021. godine i opisala je kao svoju "duginu bebu".

Boris će sada postati otac osmoro dece, pošto već ima dvoje dece sa Keri, četvoro sa drugom suprugom Marinom Viler i najmanje jedno iz afere.

Sva njegova deca sa Vilerovom imaju više od 20 godnia - Lara Letis ima 29, Milo Artur 27, Kasija Pičs 25, a Teodor Apolo 23 godine.

Njegovo peto dete, Stefani Mekintajet, začeta je sa konsultantkinjom za umetnost Helen Mekintajer, a bilo je nagoveštaja da je dobio još jedno dete kao rezultat afere.

Apelacioni sud je 2013. presudio da javnost ima pravo da zna da je on dobio ćerku tokom preljubničke veze dok je bio gradonačelnik Londona 2009. godine – ali je takođe pomenuo mogućnost druge bebe.

A postojao je potencijal za još više, nakon što je 2004. objavljeno da je imao aferu sa novinarkom Petronelom Vajat koja je zatrudnela i abortirala.

Otpušten je iz prve klupe Torijevaca zbog afere. Godine 2006. "News of the World" je izvestio da je Džonson imao aferu sa novinarkom Anom Fazakerli.

U septembru 2018, vesti o njegovoj vezi sa bivšom šeficom komunikacija Torijevaca Keri Simonds su izašle na videlo - i kasnije su se počeli da žive zajedno.

Pre nego što se Romi rodila Boris, koji je dugo odbijao da odgovori na pitanja koliko dece ima, prvi put je priznao da ima šestoro dece iz tri različite veze.

U intervjuu za jutarnju emisiju "NBC Today" u septembru 2021., odgovorio je "da" na pitanje da li je otac šestoro dece.

Na pitanje kako je bilo biti otac malom detetu dok je bio na vlasti, tadašnji premijer je rekao: "To je fantastično. Mnogo je posla, toliko ću vam reći. Ali volim to, apsolutno volim. Ja menjam dosta pelena."

(Telegraf.rs)

Video: Sve ispale premijera Velike Britanije, Borisa Džonsona

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA