≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Muž upucao ženu pred sinom (8), telo nađeno na dečijem krevetu: Užas na Halkidikiju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema prvim podacima, žena je primila četiri hica iz karabina koji je držao njen 39-godišnji suprug, pre nego što ga je okrenuo ka sebi i izvršio samoubistvo

  • 0
Policija, Grčka, grčka policija Foto: Profimedia

Muškarac (39) ubio je svoju suprugu (36) u ponedeljak ujutru u porodičnoj kući na Halkidikiju u Grčkoj, nakon čega je izvršio samoubistvo.

Tela su pronađena u kući u mestu Stratoniki na grčkom poluostrvu.

Prema prvim podacima, žena je primila četiri hica iz karabina koji je držao njen 39-godišnji suprug, pre nego što ga je okrenuo ka sebi i izvršio samoubistvo.

Žena je upucana u leđa, vrat, rame i desnu ruku, dok je navodno držala ruku na licu kako bi se zaštitila, prenosi Protothema.

Ono što je izazvalo još veći šok jeste da je muškarac ubio suprugu pred njihovim osmogodišnjim sinom u dečijoj sobi. Telo žene pronađeno je na dečijem krevetu, a telo ubice u spavaćoj sobi.

Dečak, koji je prisustvovao užasnom zločinu, u stanju šoka je nakon toga šetao oko kuće.

Veruje se da je do zločina došlo ujutru oko šest sati, dok se muškarac spremao za posao u fabrici. On je bio samo u donjem vešu, dok ga je odeća čekala u spavaćoj sobi. Grčki mediji pišu da je nesrećna žena pronađena u pidžami.

Prema rečima komšija i ljudi koji su ih poznavali, par se često svađao u proteklim godinama, a žrtva je navodno želela da se razvede.

Njihova 12-godišnja ćerka je noć provela kod bake, a nakon što joj se roditelji nisu javljali na telefon, baka je otišla do njihove kuće gde je zatekla užasan prizor.


Istraga je u toku, a policija je obavila uviđaj.

(Telegraf.rs)

Video: U ovoj kuću u Zemunu dogodio se stravičan zločin: Muž svirepo ubio suprugu u njihovom domu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA