Vreme čitanja: oko 1 min.

Džin Kerol najavila da će od Trampa zahtevati veću odštetu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Trampu je već naložemp da plati Kerolovoj pet miliona dolara odštete

  • 2
Donald Tramp suđenje Džin Kerol Foto: Tanjug/AP

Kolumnistkinja E. Džin Kerol najavila je da će povećati svoj odštetni zahtev u prvom od dva procesa za klevetu, koje je pokrenula protiv bivšeg predsednika SAD Donalda Trampa.

Navela je da će zatražiti najmanje još 10 miliona dolara dodatne odštete, zbog komentara koje je bivši američki predsednik izrekao na mreži CNN nakon što ga je porota proglasila odgovornim za seksualno zlostavljanje, prenosi Washington Post.

Savezna porota na Menhetnu je 9. maja donela odluku da je Tramp seksualno zlostavljao Kerolovu 1990-ih, a potom je i oklevetao u oktobru 2022. godine.

Porota mu je naložila da plati Kerolovoj pet miliona dolara odštete, ali Tramp je uložio žalbu na presudu i izjavio da su tvrdnje Kerolove "potpuna prevara".

U ponedeljak su advokati Kerolove ukazali na Trampove objave na društvenoj mreži "Istina, u kojima je presudu okarakterisao kao sramotnu, dok je 10. maja na Si-En-Enu kritikovao E. Džin Kerol, tvrdeći da joj treba dozvoliti da izmeni svoju raniju tužbu u kojoj se navodi da ju je Tramp oklevetao, jer je 2019. godine dok je bio predsednik SAD negirao incident.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Silvija

    23. maj 2023 | 14:56

    Trazi od njegove zene ,Sada i neverujem u tvoje price,posle toliko god si se setila njega,

  • Rodjo

    23. maj 2023 | 17:08

    Nije on spso na takve zgurebije, cim se sve sluze da dodju do love, uvijek paredzije, nigdje obicnih ljudi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA