Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka ubila jedno dete, starija ćerka je sprečila da ubije i drugo: Saopšteni detalji jezivog zločina

Vreme čitanja: oko 1 min.

Mama iz Južne Karoline je ubila jedno dete i spremala se da udavi drugo kada je intervenisala tinejdžerka.

  • 0
Jamie Bradley Brun; Džejmi Bredli Brun Tanjug/AP

Majka iz Južne Karoline optužena je za ubistvo i pokušaj ubistva nakon što je ubila jednu od svojih ćerki i pokušala da udavi drugo dete kada se njena najstarija ćerka probudila i spasila svoju sestru, saopštile su vlasti.

Zamenici šerifskog ureda okruga Bjufort odgovorili su na incident u petak u 1.25 po lokalnom vremenu u mestu Ostrvo Sveta Helena u Južnoj Karolini i odmah uhapsili 37-godišnju Džejmi Bredli Brun "na osnovu informacija koje je dobio dispečer hitne službe", šerifova kancelarija navodi u saopštenju za javnost.

Policajci su pretresli kuću i pronašli mrtvu šestogodišnju devojčicu. Islednici su na detetu izvršili reanimaciju, ali nisu mogli da je ožive, preneo je AP.

Šerifova kancelarija je saopštila da je Brunova "najverovatnije udavila šestogodišnjakinju" i pokušala da udavi i svoju osmogodišnju ćerku, javlja "USA Today".

"Poziv upomoć 8-godišnjakinje probudio je druge u kući koji su uspeli da intervenišu i pozovu hitnu pomoć", saopštila je šerifova kancelarija.

"Ona je branila svoju porodicu kada niko drugi nije bio dostupan"

Ćerka (16) Brunove je spavala kada je čula vriske svoje 8-godišnje sestre. Rekla je da je plač deteta dolazio iz kupatila.

Tinejdžerka je otišla u kupatilo, odvela svoju sestru od majke i otrčala do kuće obližnjeg člana porodice odakle je pozvala hitnu pomoć, rekao je Taner.

„Veoma sam ponosan na nju“, rekao je šerif P.J. Taner. "Ona je branila svoju porodicu kada niko drugi nije bio dostupan."

Brunova je optužena za ubistvo i pokušaj ubistva, saopštila je šerifova kancelarija. Mrtvozornik okruga Bjufort obavlja obdukciju kako bi potvrdio uzrok smrti deteta.

Jedinica za specijalne žrtve, Odeljenje za smrt dece i Odeljenje za sprovođenje zakona Južne Karoline istražuju incident zajedno sa šerifovom kancelarijom.

(Telegraf.rs)

Video: Vatrene ulice: Vozio auto-putem dok mu je auto varničio

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA