Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka monstrum priznala zločin: Izgladnjivala do smrti sina (6)

Vreme čitanja: oko 1 min.

Elizabet Arčibek je navodno postigla sporazum o priznanju krivice sa tužiocima ovog meseca, njen sin Dešon Martinez imao je samo osam kilograma kada je umro u martu 2020.

  • 0
ruke, šake, prosi, moli, beskucnik, beskucnici, milost Foto: Shutterstock

Majka iz Arizone izjasnila se krivom za ubistvo i optužbe za zlostavljanje dece koje su proizašle iz smrti njenog šestogodišnjeg sina koji je bio zaključan u ormaru i kojem je uskraćivala hranu.

Elizabet Arčibek je ovog meseca postigla sporazum o priznanju krivice sa tužiocima, izvestio je u subotu "Arizona Daily Sun".

Njoj će presuda biti izrečena kasnije ovog leta. Uslovi sporazuma o priznanju krivice navode da ona neće imati pravo na uslovnu kaznu, a ako bude osuđena na doživotni zatvor, neće imati pravo na bilo kakvu uslovnu ili radnu kaznu.

Optužena je zajedno sa dečakovim ocem, Entonijem Martinezom, i bakom, En Martinez. Predmeti su vođeni odvojeno.

Obdukcijom je utvrđeno da je dečak, Dešon Martinez, umro od gladi u martu 2020. Vlasti su saopštile da je imao samo osam kilograma - znatno ispod proseka za njegove godine.

Roditelji dečaka su prvobitno pripisali neuhranjenost svog sina zdravstvenom stanju i unosu dijetetskih ili kofeinskih pilula. Na kraju su policiji rekli da su Dešona i njegovog starijeg brata držali u ormanu 16 sati dnevno i da su im malo davali da jedu. Brat je preživeo.

Policija je saopštila da je zatvaranje dečaka bila kazna za krađu hrane dok su roditelji spavali.

(Telegraf.rs)

Video: Slon odmetnik, presreo autobus pa krao hranu putnicima

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA