Vreme čitanja: oko 2 min.

Odlično je znao njegovu majku, pa zato tvrdi: Princu Hariju je ispran mozak, vratiće se ocu i bratu

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Da li sam ja jedina osoba u Velikoj Britaniji koja se pita: da li se Hari konačno probudio i video istinu? Da li je konačno shvatio šta njegova žena radi? I da mu je ispran mozak i da je zaslepljen njenom lepotom? Jer svi to znamo, ali se čini da on to ne vidi", rekao je Pol Barel,l bivši batler princeze Dajane.

  • 0
Meghan Markle Megan Markl, Prince Harry Princ Hari Megan i Hari; Foto: Tanjug/AP

Ono o čemu su mnogi Ostrvljani godinama razmišljali sada je izneo neko ko bi teško mogao bolje da poznaje princa Harija (38): bivši batler Harijeve majke, ledi Dajana.

U TV intervjuu, Pol Barel (64) rekao je da veruje da je Hariju ispran mozak. I to od njegove supruge, Megan Markl!

Barel je radio za Harijevu majku 10 godina pre njene smrti. A ako iko poznaje inače rezervisane članove kraljevske porodice, onda su to njihove sluge.

"Da li sam ja jedina osoba u Velikoj Britaniji koja se pita: da li se Hari konačno probudio i video istinu? Da li je konačno shvatio šta njegova žena radi? I da mu je ispran mozak i da je zaslepljen njenom lepotom? Jer svi to znamo, ali se čini da on to ne vidi", rekao je Barel za britansku televiziju GB News u petak.

Prema Barelu, Hari je odavno trebalo da shvati u šta se zapravo upustio. Ali, kako prekinuti brak? Hari to ne bi želeo da uradi. Zbog dece, Arči (4) i Lilibet (1).

"Poznajem Harija lično – i mislim da je oduvek želeo da bude otac, uvek je želeo da ima decu. Razvod je stoga malo preran u ovom trenutku", kaže Barel.

Hari želi da vidi svoju decu kako rastu. "Ako bi sada napustio ovaj brak, izgubio bi svoju decu jer bi ih Megan zadržala u Americi i on ih ne bi video."

@gbnews Princess Diana’s former butler, Paul Burrell, discusses Prince Harry and Meghan Markle's relationship following reports of split fears #PrinceHarry #MeghanMarkle #RoyalFamily #GBNews ♬ original sound - GB News

Hari zato pokušava da izdrži što je duže moguće. Barel čak proglašava brak Harija i Megan gotovim.

"Neizbežno ćete videti pukotine u ovom braku jer znamo da sa velikom štampom, velikim kritikama i svetskom slavom dolazi i veliki pritisak. I ovaj par će imati veliki pritisak na svojim ramenima."

"Lično, ne želim da ponovo vidim Harija nesrećnog. Video sam previše suza. Želim da ga vidim veoma srećnog. Želim da vidim kako on i njegova porodica rastu, ali, znate, postoji mučna sumnja u pozadini mog uma", dodao je Barel.

Ovo navodi Barela da veruje da će se Hari na kraju vratiti. I onda zauvek – kako je nedavno rekao i bivši batler kralja Čarlsa (74), Grant Harold.

A ako se to dogodi, kraljevska porodica neće biti ljuta. "Ne sumnjam da će se, ako se to dogodi - jer svi znamo da će se dogoditi - vratiti u Veliku Britaniju. Mislim da će ga i njegov otac kralj i njegov brat princ Vilijam dočekati raširenih ruku."

Još ima mesta za Harija u srcima Britanaca. "Postoji deo Harija koji svi volimo, samo ne razumemo zašto radi to što upravo sada čini."

(Telegraf.rs)

Video: Kraljevsko venčanje princa Harija i Megan Markl

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA