Vreme čitanja: oko 1 min.

Dečaka izujedao komšijski pas, jedva se spasao: Treći rođendan proslavio u bolnici

Vreme čitanja: oko 1 min.

Još uvek nije poznato šta se dogodilo sa komšijskim psom, kao ni da li će Kameronovi roditelji podneti tužbu protiv vlasnika

  • 0

Dečak Kameron Svab iz Ajove zadobio je teške povrede glave nakon što ga je po licu izujedao komšijski pas.

Zbog teških povreda, dečak je treći rođendan proslavio u bolnici. Njemu se nakon ujeda inficirala rana, a dobio je i visoku temperaturu.

Prijatelji Kameronovih roditelja ispričali su za medije da je dečak imao više ušivanja, a tokom boravka u bolnici primao je i morfijum.

"Tokom boravka u bolnici bio je lepo raspoložen bez obzira na ono što je preživeo. Sa njim je sve vreme bila i majka koja ga je mazila i brinula o njemu", kazali su prijatelji.

On je na žalost svoj treći rođendan proslavio u bolnici. Čini se da mu se rođendanska želja ispunila, budući da je nakon ovog dana stanje počelo da mu se poboljšava.

"Njegova krvna slika se poboljšala, antibiotici su počeli da deluju. Rane od operacija izgledaju dobro, ali je u međuvremenu ponovo dobio visoku temperaturu", kazali su oni.

Dečak većinu dana provodi spavajući kako bi se što pre oporavio od zadobijenih povreda, piše Mirror.

"Hvala svima na lepim rođendanskim željama i molitvama. Mnogo nam znači što imamo prijatelje i porodicu koja brine o našem mališi", rekli su njegovi roditelji.

Kameron je u međuvremenu napustio bolnicu u kojoj je proveo nedelju dana.

"Dalji tok oporavka još uvek nije poznat, ali se porodica raduje što su ponovo svi na okupu", rečeno je.

Još uvek nije poznato šta se dogodilo sa komšijskim psom, kao ni da li će Kameronovi roditelji podneti tužbu protiv vlasnika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA