Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj čovek je misterija koju policija mesecima ne uspeva da razreši: Umro na čudan način, a ne zna se ko je

Vreme čitanja: oko 1 min.

Policija je objavila e-fit sliku muškarca koji je poginuo u avionu za Veliku Britaniju, u pokušaju da identifikuju žrtvu.

  • 0
Misteriozni čovek kog policija pokušava da identifikuje Foto: Sussex Police

Muškarac kojij je pronađen mrtav 7. decembra postao je prava enigma za britansku policiju.

Policija je objavila kompjuterski generisanu sliku muškarca koji je poginuo u avionu za Veliku Britaniju, u pokušaju da identifikuju žrtvu, javlja "Sky News".

Njegovo telo je otkriveno u donjem delu šasije aviona koji je sleteo na aerodrom Getvik 7. decembra oko 4 sata ujutro iz Gambije.

Veruje se da je u svojim dvadesetim ili tridesetim godinama, a informacije su podeljene vlastima u zapadnoafričkoj zemlji.

Let kompanije "Tui" stigao je iz Banžula nakon što je poleteo nešto pre 22 sata po lokalnom vremenu.

Policajci istražuju slučaj kako bi zvanično identifikovali čoveka i rade u partnerstvu sa Visokim komesarom za Gambiju, Interpolom i mrtvozornikom Ujedinjenog Kraljevstva.

Detektiv inspektor Daren Lilivajt iz policije Saseksa rekao je: "Ovo je bio tragičan slučaj i radimo na utvrđivanju identiteta čoveka koji je pronađen mrtav. Taj čovek će negde imati rođake ili voljene koji ne znaju šta mu se dogodilo."

Detektivi se nadaju da će identifikovati čoveka radi istrage koja bi mogla da pruži odgovore za njegove voljene.

Lilivajt je dodao: "Naročito tražimo kontakt od bilo koga u Velikoj Britaniji ko je možda očekivao da će sresti prijatelja ili člana porodice koji nije stigao u decembru, kao i bilo koga u Gambiji ili susednim zemljama koji možda imaju saznanja o pojedincu koji je planirao da dođe u Veliku Britaniju ili Evropu."

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA