Vreme čitanja: oko 1 min.

Kijev ponovo na udaru, oboreno 20 krstarećih raketa

Vreme čitanja: oko 1 min.

Krhotine projektila padale su na ulice i oštetile dalekovode trolejbuskog sistema u kijevskom okrugu Desnjanski

  • 5
Benksi Kijev Ukrajina Foto: Tanjug/AP

Rusija je tokom noći izvršila novi vazdušni udar na Kijev, a ukrajinski zvaničnici su saopštili da su sistemi protivvazdušne odbrane oborili više od 20 krstarećih projektila.

"Svi su oboreni, nije bilo pogodaka", saopštio je šef vojne administracije Kijeva Sergej Popko na Telegramu, prenosi Rojters.

Prema izjavama svedoka koji su govorili za britansku agenciju, u Kijevu su se čule eksplozije koje su zvučale kao sistemi protivvazdušne odbrane, a grad je bio pod uzbunom za vazdušnu opasnost više od četiri sata.

Krhotine projektila padale su na ulice i oštetile dalekovode trolejbuskog sistema u kijevskom okrugu Desnjanski, saopštila je vojska.

Taj okrug, koji se nalazi na levoj obali reke Dnjepar, je najnaseljeniji u Kijevu. Prema preliminarnim informacijama, nema povređenih, saopštili su zvaničnici.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pax

    6. jun 2023 | 07:33

    Vreme je za kompletni reset...

  • ?????

    6. jun 2023 | 07:32

    Dok to nevide u kremlju i prestanu sa okypacijom dzaba nam sve

  • MM

    6. jun 2023 | 07:30

    Raketni udari vazdusni napadi nikad nisu dobili rat rusi bi trebali znat kolko je hiter bombardovao London i cely Britaniju al bez cizme nema kontrole a tako i u ukraini mogu raketieat 100 god al dzaba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA