Vreme čitanja: oko 1 min.

U stanu Đulijinog ubice nađen otrov za pacove, planirao da je otruje? Novi detalji ubistva trudnice u Milanu

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obdukcija žrtve, koja je bila u 7. mesecu trudnoće, zakazana je za petak

  • 0
Giulia Tramontano Foto: Maurizio Maule / IPA / Profimedia

Italijanska policija nastavlja da istražuje ubistvo Đulije Tramontano u Milanu, a istražitelji su zaplenili pakovanje otrova za pacove u kući osumnjičenog Alesandra Impagnetiela.

Sada se pojavila sumnja da Đulijin dečko, 30-godišnji barmen, možda nije planirao da devojku izbode na smrt. Možda je neko vreme planirao njen kraj - na internetu je pretraživao kakve efekte taj otrov može da ima na ljudski organizam. Ovo je sada samo hipoteza, ali i značajan novi trag za istražitelje koji rade na slučaju, što bi ukazivalo na predumišljaj.

Forenzičari su takođe pronašli i tragove krvi u kuhinji i na pločicama, ali i u dnevnoj sobi i na zidovima. To sugeriše da se zločin možda dogodio (ili završio) u dnevnoj sobi.

Još tragova krvi, tamnije boje, otkriveno je u kadi. Istražitelji se fokusiraju na otiske cipela kako bi pronašli navodnog saučesnika. Između ostalih flaša u kuhinji bila je i flaša benzina, ali još uvek zatvorena. Na zidovima i dalje postoje znaci drugog pokušaja spaljivanja Đulije.

Giulia Tramontano Foto: Maurizio Maule / IPA / Profimedia

Nakon što su sedam sati pretraživali kuću, prešli su na garažu i podrum, gde je 30-godišnji barmen priznao da je sakrio Đulijino telo, pre nego što ga je bacio u šupljinu iza nekih kutija nekoliko stotina metara dalje. Pronađeni su tragovi krvi i providna folija koja je verovatno korišćena da se umota telo.

Obdukcija tela Đulije, koja je bila u 7. mesecu, zakazana je za petak, a ona treba da otkrije da li se žrtva branila, koliko je puta ubodena, kada je ubijena i ostavljena u šumi, oko pola kilometra dalje od kuće u kojoj je ubijena.

U četvrtak će u Sant’Antimu, gde je Đulija rođena, biti održana služba u njenu čast. Termin sahrane biće poznat tek nakon obdukcije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA