≫ 

Vreme čitanja: oko 2 min.

Muž molio ženu da ga ne ostavi dan pre nego što je ubio nju, 5 dece i taštu: Jeziv snimak iz porodičnog doma

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tela osmočlane porodice pronađena su u porodičnoj kući u Juti u januaru

  • 0

Šokantan novi snimak, koji su objavili zvaničnici u Juti, pokazuje šta se dogodilo u domu porodice Hejt dan pre nego što je glava porodice, Majkl, ubio svoju suprugu, njihovo petoro dece i taštu, a onda izvršio samoubistvo.

Majkl (42) je snimio sebe u svom domu u Juti kako se igra sa decom i razgovara sa svojom ženom Taušom, o teškom stanju njihovog braka.

"Možda ćemo se ponovo sankati. Nećemo to učiniti danas, ali možemo u planine, možda sutra ili prekosutra", priča Majkl svojoj deci u jednom od klipova, snimljenih u utorak ujutro, 3. januara, dan pre krvavog pira.

Drugi snimci su od utorka uveče. Majkl je razgovarao sa svojom ženom o problemima kao što su alimentacija i njeni pokušaji da ga iseli iz porodičnog doba.

"Nisam bezbedna sa tobom", govori mu Tauša u jednom trenutku, prenosi Daily mail.

"Izgleda kao da napuštaš svoju porodicu i to može biti argument protiv roditelja koji odlazi", kaže joj on. Dve nedelje pre ubistva, Majklu su na poslu uručeni papiri za razvod.

Tauša mu govori da treba da uzme advokata da pomogne porodici da nastavi nakon braka i da je spremna da ide na sud kako bi ga naterala da ode iz kuće.


Nakon toga mu govori da su joj starija deca rekla da je u kući napetije kada je otac tu.

"Ne možemo da se opustimo, hodamo kao po jajima. Ne znam da li ćeš da budeš dobar ili loš policajac, da li ćeš da budeš ljut ili besan ili ćeš mi pretiti, ili ćeš biti dobar", govori mu žena.

Kasnije se zauzima za sebe i kaže da zaslužuje da se prema njoj ophode bolje.

"Ne mogu više da tolerišem način na koji me tretiraš", rekla je ona.

Majkl joj kroz suze govori da zna da je on uzrok svemu tome i da je moli da ga ne ostavlja.

Malo pre 22 sata Majkl je poslao poruku ženi da razgovaraju, ali ona nije odgovorila. Komšija je rekao istražiteljima da su čuli pucnje oko 3.30 sati.

Tauša, njena majka Gejl Erl i njeno četvorogodišnje dete pronađeni su mrtvi u spavaćoj sobi, ležali su na jastucima, delimično pokriveni ćebićima i okruženi krvlju.

Druga deca pronađena su u spavaćim sobama u kući, dok je Majkl pronađen na podu u vreći za spavanje.

Pre masakra Majkl je istraživan zbog navoda o zlostavljanju dece.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA