Vreme čitanja: oko 2 min.

Dva dečaka bukvalno poletela pod udarom vetra, jedan završio u bolnici: Drama u Britaniji

Vreme čitanja: oko 2 min.

Drugi dečak je prošao mnogo bolje.

  • 0
Zorb lopta, zorbing Foto: Pixabay

Devetogodišnji dečak koji je na festivalu hrane i pića u Sautportu, Velika Britanija, učestovao u zorbingu bukvalno je poleteo oko šest metara uvis kada je dunuo jak vetar. Jezivi trenutak je zabeležen na snimku. Vetar je podigao još jednog mališana, ali je on prošao mnogo bolje.

Dečak je u nedelju učestvovao u zorbing aktivnosti u bazenu na naduvavanje na festivalu hrane i pića u Sautportu u Merzisajdu, kada ga je nalet vetra podigao u vazduh, javlja "Daily Mail".

On je helikopterom prebačen u bolnicu sa višestrukim povredama nakon što su dobrovoljci Hitne pomoći Sent Džons stigli na lice mesta, ali policija je saopštila da nije životno ugrožen.

Video prikazuje drugu decu kako trče unutar odvojenih zorb lopti na naduvavanje u bazenu kada se iznenada pojavljuje dečak koji let iznad drveća.

Osoblje žuri da mu pomogne, ali dečak potom s velike visine pada na zemlju.

Jedan posmatrač je rekao: "Bio je nalet vetra, zorb lopta na naduvavanje je poletela iz bazena sa dečakom unutra. Zorb je zatim sleteo na kantu za smeće, pa odskočio, ostavljajući dečaka na zemlji."

Portparol policije Merzisajda je rekao: "Oko 14 časova, javljeno je da je devetogodišnji dečak zadobio povrede na festivalu na otvorenom u parku Viktorija. On je prebačen u bolnicu na lečenje povreda koje nisu opasne po život."

Policija istražuje uzrok incidenta.

Policija je dodala da je i druga zorb lopta podignuta u vazduh, ali dete u njemu nije povređeno.

Policija Merzisajda saopštila je: "Apelujemo na informacije nakon što je dete teško povređeno danas u Sautportu. Dečak je bio u zorb lopti na naduvavanje, koja je neočekivano podignuta u vazduh pre nego što je sletela na travu. Druga zorb lopta sa još jednim detetom takođe je podignuta u isto vreme, ali na sreću ovo dete nije povređeno."

"Sada apelujemo na sve koji su možda snimili fotografije ili video-snimke incidenta da nam se jave kako bi nam pomogli da utvrdimo okolnosti onoga što se dogodilo."

(Telegraf.rs)

Video: Dvoje dece se igralo, a onda je devojčica ubacila dečaka (4) u bunar: Njegov vrisak su čuli svi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA