Vreme čitanja: oko 3 min.

Predstavljala se kao muškarac, pa zlostavljala tinejdžerku: Na sudu se izvinila žrtvi

Vreme čitanja: oko 3 min.

Džoržija Bilam se predstavljala na mreži kao Džordž Pari i nosila je kapuljaču kada je upoznala 19-godišnju devojku

  • 0
plava plavuša žena devojka Foto: Pixabay

Žena optužena da se predstavljala kao muškarac i seksualno zlostavljala tinejdžerku rekla je da je to bila "glupa greška" i da "to nije trebalo da se desi", saopštio je sud.

Džordžija Bilam (21) optužena je za 17 seksualnih delikata nakon što je navodno prevarila 19-godišnju devojku pretvarajući se da je muškarac. Na suđenju se čulo da se na internetu predstavljala kao Džordž Pari, čovek iz Birmingema, i da je nosila kapuljaču dok se sastajala sa svojom kratkovidom žrtvom, tvrdeći da je "paranoična" zbog umešanosti sa članovima albanske bande.

Podnosilac žalbe se suočila sa Bilam nakon što je otkrila njen identitet u avgustu 2021. godine. U poruci koja je pročitana danas u sudu, Bilam joj je rekla:

"Nikada nisam nameravao da ode ovako daleko. Tako mi je žao zbog svega. To nikada nisam bila ja i nije trebalo da se desi."

Ona je svojoj navodnoj žrtvi rekla da mrzi sebe zbog onoga što je uradila i da je želela da to okonča, ali "nije znala kako".

"Bila je to glupa, glupa, glupa greška koja nije trebalo da se dogodi", rekla je ona.

Dajući iskaz, majka oštećene devojke koja je podnosioc žalbe je rekla da joj je ćerka rekla da je videla nekoga po imenu Džordž, za koga je rekla da je imao "društvenu anksioznost", pa je zbog toga nosio kapuljaču. Rekla je da je njena ćerka delovala "zaista srećno" u vezi.

"Pitala sam je da li ima seksualni odnos sa Džordžom, a ona je rekla da", rekla je majka na sudu.


Oštećena devojka je rekla da joj je bilo muka nakon što je otkrila da je osoba sa kojom je bila žensko.

Bilam je optužena da je prevarila kratkovidu devojku tako što joj je uzela naočare, sakrila svoju dugu plavu kosu ispod kapuljača tokom njihovih seksualnih odnosa. Devojka je, navodno, istinu saznala tek nakon što je upoznala „Džordža” sa svojom majkom, piše Dejli mejl.

Navodna žrtva, koja je u to vreme bila u kasnim tinejdžerskim godinama, rekla je poroti da je, iako nikada nije videla „Džordžov” polni organ, u dva navrata uz nogu osetila ono što je opisala kao nešto nalik p*nisu.

Opisujući drugi put kada se to navodno dogodilo, rekla je:

"Mislila sam da ćemo imati seks – to je bila noć".

Ali Bilam poriče da je ikada uradila bilo šta u cilju "imitiranja p*nisa".

Danas su porotnicima pročitane poruke poslate nakon što se devojka suočila sa Bilamom o navodnoj prevari u avgustu 2021. Bilam je navodno postavila lažni Snapčat profil pod imenom „Džordž Pari“ i počela da šalje poruke navodnoj žrtvi na mreži kada je još bila u školi.

Godine 2021. su se sastajali radi seksa u „Džordžovom“ automobilu, a Bilam je skinula naočare kratkovidi devojci, ostavljajući je, "u suštini slepom“, rečeno je na sudu. U maju iste godine bili su umešani u saobraćajnu nesreću i oštećena devojka je čula da je „Džordž“ priznao policiji da se zaista zove Džordžija, ali Bilham je uspela da ubedi devojku da je to lažni identitet koji su joj dali gangsteri.

Tužiteljika Ana Poup rekla je porotnicima da, iako je navodna žrtva pristala na seksualne aktivnosti sa „Džordžom“, „jasno je da nije pristala na seksualnu aktivnost sa ženom“. Navodi se da je Bilam izbrisala Snapčat nalog pod Džordžovim imenom nakon što je tinejdžerka rekla da je saznala njen pravi identitet.

Džordžija Bilam optužena je po devet tačaka za seksualni napad i osam tačaka za napad penetracijom, što ona sve poriče.

(Telegraf.rs)

Video: Svirepo prebijena grupa devojaka: Seksualno ih uznemiravali, a potom ih pretukli na mrtvo ime

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA