≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Rambo ubijen u Grčkoj: Izrešetali ga u "mercedesu", pa mu likividirali zeta koji se sakrio

Vreme čitanja: oko 1 min.

Zet ubijenog Ramba nalazio se iza "mercedesa" i naglo je skrenuo pokušavajući da utekne ubicama

  • 0
Policija, Grčka, grčka policija Foto: Profimedia

Dvostruko ubistvo dogodilo se sinoć, nešto pre ponoći u grčkom Koridalosu, a kako prenose mediji, ubijen je kriminalac, poznat pod nadimkom Rambo.

Napadači su iz džipa u pokretu kalašnjikovim izrešetali "mercedes" u kom je bio Rambo, a njegov zet, koji je bio u drugom vozilu, skrenuo je sa puta i sakrio se na ulazu u garažu jedne zgrade. Međutim, napadači su ga locirali i likvidirali dok je pokušavao da izađe iz vozila.

Ubice su se potom dale u beg. Nešto iza ponoći na putu Atina-Korint, policija je pronašla zapaljeno vozilo u napuštenom tunelu, a veruje se da je upitanju ukradeni džip koji je korišćen u likvidaciji.

Mediji pišu da je ubijeni Rambo bio blizak sa visokopozicioniranim članom kriminalnog miljea, koji je likvidiran prošle godine. Rambo je prethodnih godina optužen za saučesništvo u ubistvu koje se dogodilo tokom sukoba navijača u aveniji Lavriou 2007. godine. Navodno je bio umeštan i u pokušaj ubistva visoko rangiranog pripadnika grčke policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA