Vreme čitanja: oko 2 min.

Ubio Đuliju, pa posle 2 dana poslao joj poruku da zavara trag: Spomenuo i jednu sliku koja je visila u stanu

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tokom istrage policiji je pažnju privukla gotografija para, a koja je snimljena oko mesec dana pre ubistva

  • 0
Giulia Tramontano Foto: Maurizio Maule / IPA / Profimedia

Dok italijanska policija istražuje ubistvo Đulije Tramontano, koja je bila u 7. mesecu trudnoće i za čije ubistvo je osumnjičen njen dečko Alesandro Impagnatielo, u javnost izlazi sve više detalja o ovom brutalnom zločinu.

Alesandro je osumnjičen da je u subotu, 27. maja, izbo svoju trudnu devojku u stanu, dva puta pokušao da zapali njeno telo, a onda ga umotao i bacio u šumi.

Obdukcija je zakazan za petak, a policija je u stanu u kojem je došlo do zločina pronašla tragove krvi ali i otrov za pacove. Mediji spekulišu da Alesandro možda nije planirao da izbode devojku na smrt, već je možda planirao da to uradi na drugi način. Takođe je na Internetu pretraživao kakav uticaj ima otrov na ljudski organizam.

Pažnju policije privukla je i jedna fotografija žrtve i osumnjičenog koja je visila u njihovom stanu. Na njoj je Đulija sa šeširom za plažu, Alesandro je grli sa osmehom, dok se iza njih nalazi more. Fotografija je napravljena na Ibici više od mesec dana pre zločina.

Sam Alesandro se pozivao na ovu fotografiju u Whatsapp porukama koje je poslao Đuliji u danima nakon njenog ubistva, kako bi skrenuo - prema istražiteljima - istragu o nestanku 29-godišnjakinje.

"Kod kuće sam gledao u ovu našu sliku sa Ibice", napisao je Alesandro u poruci koju je poslao 29. maja, dva dana nakon što ju je navodno ubio.

"Znam da nisam bio idealan dečko u proteklim mesecima, nisam te poštovao. Samo nam reci da si dobro. Reci nam da si pobegla u neku daleku zemlju kako bi pobegla od svega", nastavio je da moli Đuliju, koja je već bila mrtva.

Giulia Tramontano Foto: Maurizio Maule / IPA / Profimedia

Sledećeg dana joj je napisao da je fotografiju stavio kao pozadinu na telefonu. Njih dvoje su bili na odmoru na Ibici u aprilu, nešto više od mesec dana pre ubistva.

Da podsetimo, Đulija je bila u sedmom mesecu trudnoće, a njen nestanak je u nedelju 28. maja prijavio upravo njen dečko, koji je u početku tvrdio da ju je video ujutru pre nego što je otišao na posao, a kad se vratio kući, nije je tamo zatekao.

Pokrenuta je velika potraga, a Đulijina porodica objavila je apele na društvenim mrežama, rekavši da joj je potrebna hitna pomoć jer je bila trudna.

Italijanski mediji su preneli da je Đulija nedavno otkrila da njen dečko, koji je radio kao barmen u luksuznom baru u Milanu, ima paralelnu vezu sa svojom koleginicom. I njegova ljubavnica je takođe ostala trudna, ali je rešila da abortira.

Nakon nekoliko dana policijske istrage, Alesandro je u noći između srede i četvrtka priznao da je ubio Đuliju za vikend i otkrio je vlastima gde je sakrio njeno telo.

Trenutno se nalazi u zatvoru u centru Milana, a policiji je rekao da je Đuliju ubio nakon svađe.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA