≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Tramp uhapšen u Majamiju, Melanija nije pored njega: Evo gde je "uhvaćena" bivša prva dama SAD

Vreme čitanja: oko 1 min.

Donald Tramp se danas izjasnio nevinim po 37 tačaka federalne optužnice, uključujući neke prema Zakonu o špijunaži sa potencijalnim zatvorskim kaznama do 20 godina zatvora.

  • 2
Melanija Tramp Foto: Tanjug/AP

Dok se nejn suprug, bivši predsednik SAD Donald Tramp, suočavao sa federalnim optužbama na sudu na Floridi, bivša prva dama SAD Melanija Tramp nije bila kraj njega.

Kako javlja "New York Times", Melanija Tramp je u to vreme bila u Njujorku. Američki list dodaje da nije poznato zašto je bila na drugom kraju SAD, odnosno ne uz svog muža.

Podsetimo, Donald Tramp se danas izjasnio nevinim po 37 tačaka federalne optužnice, uključujući neke prema Zakonu o špijunaži sa potencijalnim zatvorskim kaznama do 20 godina zatvora.

Federalna velika porota u Majamiju optužila ga je za 37 krivičnih dela, među kojima je 31 tačka za "namerno zadržavanje" poverljivih dokumenata o nacionalnoj odbrani, čime je prekršio Zakon o špijunaži.

Uz Trampa saoptužen je njegov pomoćnik Volt Nauta, koji se tereti da je navodno pomerao i skrivao kutije koje sadrže poverljive informacije, i pre i posle pretresa Mar-a-Laga, te davao lažne ili obmanjujuće izjave FBI-ju. On se takođe izjasnio kao nevin.

(Telegraf.rs)

Video: Oproštajni govor Melanije Tramp: "Protekle četiri godine bile su nezaboravne"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA