Vreme čitanja: oko 1 min.

Zatvorske kazne za majku i njenog partnera zbog ubistva Alfija (9): Terali ga da živi život nedostojan čoveka

Vreme čitanja: oko 1 min.

Majka je osuđena za ubistvo iz nehata, a očuh za ubistvo

  • 1
Alfi Stil Alfie Steele dečak ubistvo zlostavljanje Foto: Društvene mreže

Majka i njen partner osuđeni su za ubistvo njenog devetogodišnjeg sina Alfija koji je preminuo od posledica njihove torture.

Karla Skot (35) osuđena je na 17 godina zatvora za ubistvo iz nehata, a njen partner Dirk Hauel (41) na 32 godine zbog ubistva deteta, saopštio je sud u Koventriju, prenosi Sky News.

Alfi je u trenutku smrti imao 50 povreda, uključujući modrice po celom telu i znakove da mu je nedostajao kiseonik.

Na suđenju se čulo da je Alfi, nakon što je njegova majka upoznala Hauela, "trpeo napade i okrutnost, tako što su ga tukli, napadali, kažnjavali hladnom vodom i naterali da živi život kakav nijedno dete ne bi trebalo da vodi“.

Alfi Stil Alfie Steele dečak ubistvo zlostavljanje Foto: Društvene mreže

Karla Skot i njen partner su na sudu rekli da su smatrali da je "prihvatljivo" udariti Alfija "kaišem" ili ga kazniti na sličan način.

Te kazne su, između ostalog, uključivale "potapanje u hladne kupke" ili prisiljavanje deteta da stoji napolju, usred noći nakon čega bi ga polili hladnom vodom.

Slučaj ove porodice bio je poznat nadležnim službama uključujući službu za socijalni rad jer su godinu dana pre Alfijeve smrti komšije već prijavljivale zabrinutost za dečaka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA