Vreme čitanja: oko 2 min.

Ispovest oca tragično nastradale Anastasije (27) na Kosu: Moja ćerka je kidnapovana, silovana, ubijena

Vreme čitanja: oko 2 min.

Kaže da je imao loš predosećaj

  • 1
Grčka policija, Anastasija Foto: Shutterstock, Smile of the Child/Χαμόγελο του Παιδιού

Otac mlade Poljakinje Anastasije Rubinske tragično stradale na Kosu izjavio je danas da je njegova ćerka bila žrtva otmice, silovanja i da je na kraju ubijena.

Andrej Rubinski je za poljski portal onet.pl rekao da se nada da će odgovorni za njenu smrti biti kažnjeni, prenosi Protothema.

Ona je bila "dobra devojka, mada nesmotrena. Mislila je da su svi dobri. Supruga me je ujutru pozvala i rekla da ide sa Anastasijin dečkom Mihalom da identifikuju telo. Čuli smo da je telo u strašnom stanju, da je ostalo na vrućini šest dana. Prvobitno je identifikacija trebalo da se obavi u nedelju, ali su možda želeli da pripreme beživotno telo kako se moja žena ne bi šokirala".

Kako kaže, prvo je mislio da su je na silu odveli u bordel, a kad je privedeni rekao policiji da se dobrovoljno sastala sa njim, znao je da je da se neće dobro završiti.

Kad je njegova žena u petak otputovala za Grčku imao je, kaže, loš predosećaj.

"Rekao samo joj. Ići ćeš da prepoznaš telo", kaže on iako se ona nadala da će se Anastasija vratiti živa i zdrava.

Andrej Rubinski uveren je da su je osumnjičeni prevarili te da su čekali da padne noć.

"Možda su joj za nekoliko sati koje je provela sa njima stavili nešto u piće. Kada je pozvala svog dečka, rekla je da će muškarac doći po nju. Ali umesto toga on ju je odveo do neke prazne parcele",

Ostali muškarci koje je upoznala su možda otišli, jer su, kako dodaje, čuli da su je i drugi silovali.

"Nema sumnje da je Anastasija kidnapovana, silovana i ubijena. Na činjenicu da je nestala, njen dečko nam je već ukazao u ponedeljak uveče. Kada je prijavio njen nestanak policiji, oni su to u početku ignorisali. Tek kada je jedan naš prijatelj intervenisao u ambasadi, nešto je počelo da se kreće“, dodaje Andrej Rubinski.

Potraga za Anastasijom Rubinskom iz Poljske, koja je nestala prošlog ponedeljka na ostrvu Kos u Grčkoj, dobila je tragičan kraj tokom vikenda, kada je njeno telo pronađeno u močvari.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rodjo

    19. jun 2023 | 23:03

    U pravu ste, trevali ste je ucit sa kojom stokom netreba imat nikakav kontakt jer ta stoka idalje zivi u kamenom dobu. Da ste je naucili, idalje bi bila ziva.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA