Vreme čitanja: oko 2 min.

Dete (4) očuh ubio tučkom za meso: Stravičan zločin u Nemačkoj

Vreme čitanja: oko 2 min.

Jeziv slučaj otkriven je sredinom januara, kada je Danijel pozvao hitnu pomoć i rekao da su dete pronašli u krevetu bez znakova života

  • 0
Nemačka, policija, Ham Foto: Tanjug/AP

Danijel G. (33) i Malgorzata V. (28) iz Nemačke sumnjiče se za brutalno ubistvo četvorogodišnjeg dečaka Fabijana, Malgorzatinog sina.

Dete je ubijeno u januaru ove godine, a sada su se pojavili detalji iz istrage, koji otkrivaju da je dete preživljavalo pakao mesecima uoči smrti, kada ga je, kako se sumnja, očuh tukao do smrti tučkom za meso.

U optužnici kojom se očuh i majka terete za smrt dečaka navodi se da je Malgorzata mesecima zlostavljala dete i da nije svog partnera sprečavala kada je mališana tukao.

Jeziv slučaj otkriven je sredinom januara, kada je Danijel pozvao hitnu pomoć i rekao da su dete pronašli u krevetu bez znakova života.

Ubrzo su došle lekarske ekipe koje su pokušale reanimaciju dečaka, ali bez uspeha. Dok je majka neutešno plakala pokraj kreveta, Danijel je delovao hladan.

Lekar je tada primetio povrede na telu malog Fabijana, zbog čega je postao sumnjičav. Majka i očuh su tvrdili da je mališan par dana ranije pao niz stepenice, ali povrede su ukazivale da nisu nastale prilikom pada.

Prilikom obdukcije postalo je sigurno da mališan nije slučajno preminuo.

Tokom istrage policajci su otkrili da je mališan više meseci trpeo stravično nasilje. Kako prenosi Bild, Malgorzata se u maju 2022. godine sa dečakom preselila iz Poljske u Nemačku, a Danijela, koji radi kao vozač viljuškara, upoznala je preko TikToka.

Danijel iz prethodnih veza ima troje dece i od ranije je poznat socijalnim službama zbog nasilja. Takođe, otkriveno je da je Malgorzata, koja osim Fabijana ima još jedno dete, u Poljskoj prijavljena zbog zanemarivanja dece.

Prilikom istrage, policija je češljala i telefone majke i očuha, a u porukama koje su razmenjivali otkriveno je kako su mučili malog Fabijana i njegovu sestru.

Decu su između ostalog, kako navodi Bild, tukli kaiševima i kablovima od punjača za mobilni telefon. Mališanima nisu dozvoljavali da jedu i zaključavali su ih u orman.

U telefonima su pronađeni i snimci na kojima se vidi kako je Danijel terao malog Fabijana da pred njim kleči, dok su mu rukice vezane za stolicu.

Prilikom obdukcije otkriveno je i da je dečaku nekoliko nedelja pre smrti bila polomljena gornja vilica.

Veruje se da je dečak brutalno prebijen u decembru 2022. godine, kada ga je Danijel udarao pesnicama po glavi. Tom prilikom dečaku je izbijen i zub.

Mališana niko nije odveo kod lekara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA