Vreme čitanja: oko 2 min.

Anastasijin otac otkrio kako se slagala sa dečkom, pa okrivio policiju: "Sad ću umesto deteta dobiti kovčeg"

Vreme čitanja: oko 2 min.

Anastasijin otac kaže da mu ćerka jako nedostaje

  • 2

Otac Anastasije Rubinske (27), koja je ubijena na ostrvu Kos, rekao je da se ona lepo slagala sa svojim dečkom i da glavni optuženi za ubistvo njegove ćerke laže.

"Optuženi laže, Anastasijin dečko nije umešan u ubistvo. Od prvog trenutka kada je prijavljen nestanak, policija je kasnila u potrazi, čak i sada sve zavisi od njih. Ali sada ću umesto deteta dobiti kovčeg", rekao je on.

Anastasijin otac tvrdi da je njen dečko Mihail u jako teškom stanju.

"On je bio njena prva velika ljubav. Bili su savršen par deset godina, svuda su išli zajedno, živeli su kao da su u braku. Verovao sam mu od početka i sada je isto tako. Verovao sam mu da ništa loše ne bi uradio njoj i znam da bi dao život za nju da može. Mihail je prijavio njen nestanak, pozvao nas je iste noći. Posle Anastasijinih poruka, znao je da nešto nije u redu", rekao je otac.

On je zatim kritikovao medije zbog svega što se pisalo nakon Anastasijinog nestanka.

"Staršno je ono što se piše, pogotovo da je bila grupno silovana. Anastasija je bila jaka žena, mogla je da se nosi sa agresivnim muškarcem. U svakom slučaju bilo je znakova borbe, možda je zato što je ustala i borila se i ubijena", smatra on.

Dodao je da se oseća jako loše i da mu ćerka mnogo nedostaje.

"Još uvek nisam svestan da sam je izgubio", rekao je otac, a prenosi Prothotema.

Otac se zatim osvrnuo i na njihov poslednji razgovor.

"Poslednji put smo se čuli dan pre nego što je nestala. Rekla je da se ne oseća dobro, bila je tužna jer je opekla ruku. Nijedan lek joj nije pomagao. Brinula se da će joj ostati ožiljak. Razgovor je bio normalan, kao i svaki drugi. Ona je bila vrlo otvorena i hrabra osoba", rekao je on.

Na kraju je rekao da je velika želja njegove Anastasije bila da živi u Barseloni, da tamo otvori malu radnju i kupi stan. Već su ona i njen dečko počeli da odvajaju novac za to i ja san hteo da im pomognem", rekao je otac ubijene devojke.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA