Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ubili su mi dete na jeziv način, ne znam da li je smrtna kazna dovoljna": Potresne reči Anastasijine majke

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne samo da mislim, već sam uverena da on nije to uradio sam. Sigurno je imao saučesnike. Ubili su mi dete na jeziv način, nemam reči", rekao je Anastasijina majka.

  • 5
Ostrvo Kos, Grčka, Anastasija Foto: Pixabay, Smile of the Child/Χαμόγελο του Παιδιού

Osumnjičeni za smrt devojke iz Poljske Anastasije Rubinske na Kosu, 32- Bangladešanin, suočiće se danas sa dodatnim optužbama ta otmicu i ubistvo s umišljajem, javlja grčki portal "Prototema".

U isto vreme, majka 27-godišnja devojke koja je ubijena javila se tom portalu.

"Za mene Anastasija živi. Imam utisak da je negde otišla na put, jer je mnogo putovala, i zamišljam da je negde na putovanju, da je negde u Grčkoj, a mi jednostavno nemamo telefonski kontakt i ne verujem da nije živa. Ne mogu da verujem i mislim da nije ona ta koju su pronašli."

"Osećam da živi i ne mogu da shvatim njenu smrt. Bila je veoma dobra devojka, moja omiljena ćerka i imali smo veoma dobar odnos. Za mene, Anastasija živi i samo je na putovanju. Ne mogu da verujem da se radi o mojoj ćerki", dodla je majka.

Istovremeno, povodom novih tužbi protiv 32-godišnjaka iz Bangladeša za silovanje i ubistvo s umišljajem, ona je naglasila da je uverena da je imao saučesnike.

"Ne samo da mislim, već sam uverena da on nije to uradio sam. Sigurno je imao saučesnike. Ubili su mi dete na jeziv način, nemam reči", rekao je ona.

"Nemam reči. Ne znam da li je doživotna ili smrtna kazna dovoljna, jer on mora da prođe kroz ono kroz šta je prošla moja ćerka", dodala je Anastasijina majka.

(Telegraf.rs)

Video: Požar izbio na kruzeru u blizini Krfa: Putnici bežali da spasu živu glavu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA