≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

"Ne mrdaj ili ću ti sasuti metak u glavu": Prijatelj ubijenog tinejdžera otkrio šta se dogodilo kobnog jutra

Vreme čitanja: oko 1 min.

Putnik, koji je sa Naelom bio u automobilu sa poljskim tablicama, rekao je da su pozajmili vozilo i otišli da se provozaju po Nanteru, ali nisu bili pod uticajem alkohola ili droge

  • 10
Trenutak pre bnego što je policajac ubio tinejdžera u Francuska Foto: Tanjug/AP

Mladić koji je bio u vozilu sa Naelom (17) u vreme pucnjave obavio je video snimak u kom je otkrio šta se zaista dogodilo kobnog jutra kada je policajac ubio tinejdžera tokom provere u Nanteru, predgrađu u zapadnom delu Pariza.

Mladić je na društvenim mrežama objavio snimak na kojem kaže da na društvenim mrežama ima mnogo laži i da će ispričati svoju verziju priče.

Putnik, koji je sa Naelom bio u automobilu sa poljskim tablicama, rekao je da su pozajmili vozilo i otišli da se provozaju po Nanteru, ali nisu bili pod uticajem alkohola ili droge.

Rekao je da su bili u autobuskoj traci kada su primetili policiju na motorima i na kraju se zaustavili. Rekao je da je jedan policajac došao do prozora i zapretio Naelu.

"Ugasi motor ili ću te upucati", rekao je policajac, tvrdi prijatelj ubijenog mladića.

Dodaje da je policajac udario Naela drškom pištolja, pre nego što je stigao drugi i učinio isto. Zatim je prvi policajac prislonio pištolj Naelu na glavu i rekao da "ne mrda ili će mu sasuti metak u glavu.“


Tvrdi da mu je onda drugi policajac rekao da ga upuca i da ga je onda prvi ponovo udario kundakom pištolja. Ovo je primoralo Naela da pusti kočnicu"

Drugi policajac, tvrdi putnik, tada je pucao, upozoravajući Naela da skine nogu sa gasa.

"Video sam ga u bolovima, drhtao je. Bio sam uplašen. Izašao sam iz vozila i pobegao. Mislio sam da bi mogli da me upucju, pa sam pobegao", rekao je mladić.

(Telegraf.rs)

Video: Protesti u Francuskoj se nastavljaju, stotine ljudi na sahrani tinejdžera

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • panic

    2. jul 2023 | 11:30

    i sta ovde nije jasno sve je ok ukradjen auto policija ih zazustavila rekao mu ugasi auto ili cu te upucati znaci mogao je pregaziti policajca nije slusao komande i policajac kada ovaj daje gas plašeci se za svoj zivot i kolege puca da je ugasio auto sve bi bilo ok

  • Sexo

    2. jul 2023 | 12:13

    1. Autobuska traka= nasilnicka voznja 2. To je prava policija, lijepo mu kaze ne mrdaj pucam on hoce da pobjegne i sta ja trebao policajac da se skloni, nasilnik ode i da podrsku ostalim nasilnicima a to tinejdzer pustite, vidi sta uradi ovaj ubica u BG, nije tinejdzer kada vozi, puca i ubija vec je tinejdzer kada ga ubiju?!

  • Cile Mile

    2. jul 2023 | 12:31

    Probisvet koji je pravio probleme od malih nogu. Misli dripac da može raditi šta hoće i da mu policija i zakoni ne mogu ništa.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA