≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Horor: Pecaroš upecao ljudsku nogu na jezeru u Nemačkoj

Vreme čitanja: oko 1 min.

Noga bi mogla pripadati nekom utopljeniku u Rajni

  • 2
Leš, mrtvo telo, reka, ubistvo Foto: Shutterstock

Jedan ribar u Nemačkoj doživeo je nedavno šok kada je u veštačkom jezeru upecao ljudsku nogu. Policija pokrajine Baden-Virtemberg sada ima pune ruke posla pošto istražitelji treba da otkriju kome pripadaju nađeni ljudski ostaci.

Jezero kod Lihtenaua u okrugu Raštat leži tik uz Rajnu. Tamo je ribar u petak prošle nedelje pronašao nogu nepoznatog čoveka na kojoj je bila i cipela. Policija je ovo potvrdila za BILD.

Sad se postavlja veliko pitanje kako je noga dospela u jezero. Moguće da se dogodio zločin. Policija pretpostavlja da reka Rajna ima neke veze sa ovom pričom.

Noga bi mogla pripadati nekom utopljeniku u Rajni, a moguće je da ju je motor broda odsekao od tela te je tako na kraju završila u jezeru. Noga je, kako navodi policija, u vodi bila više meseci.

Trenutno se nalazi na ispitivanju u sudskoj medicini. Policija analizira aktuelne slučajeve nestalih lica. To bi moglo potrajati nedeljama, rekao je portparol policije.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    6. jul 2023 | 17:47

    Pa valjda mogu da vide putem dnk ili otiska prsta kome pripada

  • A moguce je

    6. jul 2023 | 14:16

    Da su teroristi ubili coveka pa ga iskomadali bilo je price da su par mladih turaka ubili hrvata zato sto se sa bulom zabavljao bili ljubomorni isekli ga na komade ubacili u vrecu svezali kamen I bacili u reku to je bilo u BW

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA