≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Matija (2), tata i baka poginuli kad je na njih naletela Nemica u audiju: Dečak bio na odmoru sa porodicom

Vreme čitanja: oko 1 min.

Italijanska porodica, koja živi u provinciji Venecija, bila je na odmoru i šetala gradom, kada je na njih naleteo crni audi

  • 0
Italijanska policija, karabinjeri Foto: Shutterstock

U gradu Santo Stefano di Kadore u Italiji došlo je do strašne nesreće kada je vozač audija nemačkih registarskih oznaka naleteo na petočlanu porodicu, ubivši malog Matiju (2), njegovog oca i baku.

Mali Matija je preminuo ubrzo nakon dolaska u bolnicu, dok su u nesreći stradali i njegov otac Marko Antonielo (48) i njegova baka Marija Gracija Zuin (65).

Majka (42), koja je gurala kolica u kojima je bio Matija, lakše je povređena, dok je njegov brat, koji je vozio bicikl, preživeo.

Do nesreće je došlo u četvrtak, 6. jula u centru italijanskog gradića, dok je porodica, koja je bila na odmoru, šetala uskim trotoarom.

Deda dečaka odveden je u bolnicu u stanju šoka nakon što mu je pozlilo kada je stigao do mesta nesreće ubrzo nakon tragedije, prenosi Rai News.

Nemica, vozač crnog audija sa nemačkim registarskim tablicama, takođe je odvedena u bolnicu nakon nesreće.

Porodica, koja je iz Favaro Veneta u provinciji Venecija, otišla je u planinski rezort kako bi provela praznik u drugoj kući. Na njih je vozač audija naleteo oko 15.30 sati, dok su šetali gradom.

Istraga je pokrenuta protiv 30-godišnje Nemice koja je bila za volanom crnog audija, dok na ulici nema znakova kočenja.

Istražuje se da li je Nemica bila pod dejstvom alkohola ili droge tokom nesreće.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA