Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovo je ubica sa skutera: Vozikao se i nasumično pucao u ljude

Vreme čitanja: oko 1 min.

Identitet osumnjičenog nije objavljen, već samo da ima 25 godina i da je ranije hapšen u Njujorku.

  • 1
Njujork Kvins pucnjava ubistvo Foto: NYPD

Njujorška policija uhapsila je osobu koja se sumnjiči da je danas, vozikajući se skuterom nasumično pucala na ljude. Upucane su tri osobe, od kojih su dve ranjene, a jedna ubijena.

Kako se navodi, krvavi pir se dogodio u Kvinsu rano u subotu po lokalnom vremenu. Naoružani napadač je ubio starijeg čoveka i ranio još dve osobe pre nego što je priveden, saopštila je policija.

Među žrtvama su 86-godišnji muškarac koji je ubijen, 44-godišnji muškarac koji je pogođen u torzo i 63-godišnji muškarac koji je zadobio pogodak u rame, saopštila je policija.

"Pucnjava izgleda nasumično", rekao je portparol policije.

Sve žrtve su prebačene u bolnicu, a odmah ih je posetio i gradonačelnik Njujorka.

Nesvakidašnji incident je počelo u 11.28, kada je osmogodišnjak upucan na raskrsnici 108. ulice i avenije Jamajka. Otprilike devet minuta kasnije, 61-godišnjak je upucan u 11.37 kod 134. ulice i avenije Jamajka. Samo tri minuta nakon toga, u 11.40, 63-godišnjak je pogođen metkom na raskrsnici 126. ulice i avenije Hilsajd.

Policija je saopštila da su fotografije osumnjičenog podeljene svim policajcima njujorške policije, a oko 13.10 on je primećen u blizini Bulevara Safin i 94. avenije.

Policajci su ga priveli bez incidenata, a u skuteru su pronašli vatreno oružje - pištolj kalibra 9 mm sa produženim okvirom.

Identitet osumnjičenog nije objavljen, već samo da ima 25 godina i da je ranije hapšen u Njujorku.

Policija, takođe, u ovom trenutku ne zna motiv osumnjičenog. Kako se navodi, pucnjave su bile nasumične, a osumnjičeni je vozio ilegalni skuter koji nije imao registarske tablice.

Snimak divljanja ubice sa skutera možete videti OVDE.

(Telegraf.rs)

Video: Ubio prijatelja pa leš prevezao na skuteru: Sigurnosne kamere snimile ubicu sa Balkana

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA