≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dronovi oboreni iznad Moskve

Vreme čitanja: oko 1 min.

Prema rečima zvaničnika ministarstva, razbijeni su prozori na površini od 50 kvadratnih metara na 17. i 18. spratu poslovne zgrade u centru Moskve

  • 6
Dron Foto: Tanjug/AP

Dve ukrajinske bespilotne letelice koje su jutros lansirane na objekte u Moskvi elektronski su ometene i srušene, saopštilo je rusko Ministarstvo odbrane.

"Ujutro 24. jula osujećen je pokušaj kijevskog režima da izvede teroristički napad na objekte u Moskvi koristeći dve bespilotne letelice. Dve ukrajinske bespilotne letelice su se srušile nakon što su elektronski ometene", navelo je rusko ministarstvo, dodajući da nije bilo žrtava, prenosi TASS.

Prema rečima zvaničnika ministarstva, razbijeni su prozori na površini od 50 kvadratnih metara na 17. i 18. spratu poslovne zgrade u centru Moskve.

Napade dronovima na dve zgrade u Moskvi potvrdio je na svom Telegram kanalu i gradonačelnik Moskve Sergej Sobjanin.

"Jutros oko 4.00 sata registrovani su napadi dronom na dva nestambena objekta, bez veće materijalne štete i povređenih. Na licu mesta su angažovane sve hitne službe", napisao je gradonačelnik Moskve.

Prethodno je saopšteno da su ostaci jednog drona pronađeni na Komsomolskom prospektu 17, u centru Moskve, i da je u tom delu grada saobraćaj bio obustavljen.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • 1234

    24. jul 2023 | 08:01

    Pa šta to če da bude sada stalno kako Rusi napadaju Kijev tako i ovi Moskvu dosta je bilo nečemo tako daleko e pa sada će da bude malo drugačije jer da uništiš jedu državu i njezini građan samo zato šta ja mogu e sada lepo zapad poslao oružje koji mogu bre da pogodi i tako daleko.

  • Nikolas

    24. jul 2023 | 10:56

    RADUJTE SE RUSOFOBI ALI DA NEBUDE ONO -LEPI GRADOVI LEPO GORE SIROM EVROPE I SVETA!!!!

  • Posteno

    24. jul 2023 | 09:42

    Rusi gadjaju kijev 1i meseci u Odesi pogodili katedralu malo im sto gadjaju bolnice kafice obdanista zgrade sad katedralu pa nez sta da kazem

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA