Vreme čitanja: oko 2 min.

Jeziva svedočenja na suđenju za svirepo ubistvo: Udavila dečka, pa telo raskomadala na delove

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tejlor je optužena za ubistvo prvog stepena, seksualni napad trećeg stepena i sakaćenje leša

  • 0
Tejlor Šabiznis Taylor Schabusiness Foto: Tanjug/AP

Porotnicima na suđenju Tejlor Šabiznis u Viskonsinu prikazani su uznemirujući snimci trenutka kada je policija otkrila odsečenu glavu i polni organ njenog dečka u kanti u podrumu njegove majke.

Tejlor (25) je optužena da je 25-godišnjeg Šada Tajrona zadavila nasmrt 2022. godine, a zatim ga mrtvog seksualno zlostavljala, da bi ga potom raskomadala i sakatila nožem za hleb.

Glavu nesrećnog muškarca pronašla je njegova majka Tara Pakanić ubrzo nakon što je Tejlor napustila lice mesta 22. februara. Ona je panično pozvala policiju, koja se došla u kuću u Grin Beju i potvrdila jezivo otkriće.

Podigli smo peškir i ugledali odsečenu glavu

"Sišao sam dole. Na dnu stepenica, desno, bila je zelena kanta sa peškirom za tuširanje na vrhu. Podigli smo peškir i ugledali odsečenu, ljudsku glavu", rekao je policajac Aleks Vaniš na sudu, koji je rekao da su pronašli i komade tela pored krvavog dušeka.

Istražitelji su otkrili delove mladićevog tela širom podruma, uključujući i njegov torzo, iz koga su povađeni organi, a stopalo mu je gurnuto u grudni koš.

"Telo je bilo bez krvi. Imamo obezglavljivanje, imamo rasparčavanje... organi žrtve su izvađeni jedan po jedan. Pokojnik je takođe kastriran... moje je medicinsko mišljenje da bi sve ovo oduzelo mnogo vremena", svedočio je doktor Vincent Trančida, iz kancelarije sudskog medicinskog osoblja okruga Dejn.

Tejlor je optužena za ubistvo prvog stepena, seksualni napad trećeg stepena i sakaćenje leša. Ona se izjasnila da nije kriva.

Nakon što su policajci pronašli ostatke muškarca, Tejlor je pronađena. Bila je prekrivena sasušenom krvlju. Kada su njegove noge i stopala pronađeni u Tejlorinom kombiju, ona je navodno rekla policiji da je "postala lenja i da je na kraju samo stavila nogu i stopalo u kombi, a da je zaboravila glavu“.

Ona je takođe navodno priznala ubistvo dok je ispitivana. Rekla je policiji da su se ona i preminuli davili lancima kada je ona poludela i zadavila ga. Kako se navodi, dodala je da će se "policija zabaviti pokušavajući da pronađe sve organe".

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA