≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Marijina glava bila u fritezi, delovi tela u zamrzivaču, policija ih izvukla iz vode u Belgiji: Uhapšen sin

Vreme čitanja: oko 1 min.

Njen sin je uhapšen u četvrtak u hotelu u blizini aerodroma u Briselu zbog sumnje za ubistvo. U njegovom prtljagu našli su avionsku kartu za Koreju

  • 0
Maria V, ubijena, Belgija Foto: Facebook

Belgijska policija je u sredu izvukla zamrzivač pun delova ljudskog tela iz Albertovog kanala u blizini Liježa.

U pitanju su ostaci Marije V. (74), koja je živela u selu udaljenom 20 kilometara odatle. Njen sin Ismael (35) u međuvremenu je priznao ubistvo, rekli su belgijski istražitelji.

U zamrzivaču su pronađene ruke i noge žrtve, dok je policija malo kasnije iz vode izvukla i kontejner. U njemu su pronašli Marijinu glavu, koja je bila sakrivena u fritezi.

Istražitelji su imali dva traga koji su upućivali na sina: s jedne strane, u kontejneru za otpad je bio čip koji je mogao biti pripisan Ismaelu.

Pored toga, policija je dobila i anonimnu dojavu. Pijani čovek im je preko telefona rekao da mu je poznanik priznao da je ubio svoju majku, raskomadao je i delove tela stavio u zamrzivač.

Ismael je uhapšen u četvrtak u hotelu u blizini aerodroma u Briselu zbog sumnje za ubistvo. U njegovom prtljagu našli su avionsku kartu za Koreju.

Ismael je na saslušanju priznao ubistvo. Kako prenose mediji, odnosi između majke i sina bili su veoma napeti otkako se mladić vratio da živi sa njom tokom pandemije korona virusa.

On se trenutno nalazi u pritvoru, a istraga se nastavlja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA