≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Grčka policija na ovom mestu kod granice "hvata" prekršaje: "Pisali nam kaznu zbog scene sa zadnjeg sedišta"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nećete uštedeti samo na novcu, već možete da sačuvate i svoj i živote svoje porodice, pošto vas očekuje duga i naporna vožnja.

  • 10
Granični prelaz  Evzoni Foto: Telegraf.rs

Grčka policija na izlazu iz te zemlje, desetak kilometara pre graničnog prelaza Evzoni, zaustavlja svaki automobil i naplaćuje kazne za različite prekršaje, navodi se u objavi na popularnoj Fejsbuk stranici "Live from Greece".

"Možda nekome može da pomogne, desetak kilometara pre Evzonija i izlaza iz Grčke policija zaustavlja skoro svaki automobil i naplaćuje različite kazne, mi smo prošli sa 50 evra kaznom za nevezan pojas na zadnjem sedištu. Platili na granici i prešli bez problema, ali naravno bilo bi bolje bez kazne...", navodi se u objavi koja je u međuvremenu dobila više od sto komentara.

Među tim brojnim komentarima bilo je onih koji su se zahvalili zbog upozorenja, ali i onih koji smatraju da je vezivanje pojasa na zadnjem sedištu normalna stvar, baš kao i kazna za nepoštovanje tog pravila.

Naravno, dosta je i onih koji "ne razumeju" zašto se mora vezivati pojas na zadnjem sedištu, ali njima je najbolje odgovorio jedan od komentatora: "Nikada nisam razumeo ljude koji ne vezuju pojas pozadi... Valjda misle da zakoni fizike vaze samo za prednja sedišta."

Uglavnom, ukoliko se vraćate iz Grčke poštujte saobraćajne propise i pravila. Nećete uštedeti samo na novcu, već možete da sačuvate i svoj i živote svoje porodice, pošto vas očekuje duga i naporna vožnja.

(Telegraf.rs)

Video: Poplave divljaju Pekingom ali to izgleda ne tangira ovog dekicu da provoza svoj tricikl

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • sula

    1. avgust 2023 | 11:04

    Znaci idite na more u Grčku da vas nauče saobraćajnoj kulturi za 50€ plus.

  • Slavisa

    1. avgust 2023 | 11:08

    Ovde u Srbiju i napred se ne vežu! Pogotov opštinski radnici u Niš. Stave pojas iza ledja, vežu stolicu, ne sebe 😂

  • Ne hvata niko

    1. avgust 2023 | 11:16

    Nikoga. Poštujte propise zemlje domaćina i nećete imati problema.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA