≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Oglasilo se Ministarstvo spoljnih poslova za Telegraf o nestaloj porodici iz Srbije

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kako se navodi u grupi, ne znaju se neki ključni detalji, na koje se tačno mesto na Tasosu porodica uputila, kao ni da li su put realizovali preko turističke agencije

  • 10
Grčka nestali Aleksandar Joksić Snežana Stamenković Jagodina deca ćerke automobil Opel Foto-ilustracija: Shutterstock

Srpska porodica iz Jagodine, Snežana Stamenković i Aleksandar Joksić ili Joksimović krenula je u Grčku na letovanje i u međuvremenu nestala, navodi se u Fejsbuk grupi Live from Greece. Kako se navodi u Fejsbuk grupi Live from Greece, njih dvoje su sa dve ćerkice krenuli u nedelju na Tasos.

Porodica vozi crnu "opel korsu" sa dvoja vrata, registracije JA 013 PZ.

Iz Ministarstva spoljnih poslova Srbije potvrdili su za Telegraf da još uvek nemaju prijavu o navodno nestaloj porodici.

Kako se navodi u grupi, ne znaju se neki ključni detalji, na koje se tačno mesto na Tasosu porodica uputila, kao ni da li su put realizovali preko turističke agencije.

"Od tada se ne može stupiti u kontakt sa njima. Prijavljeno je policiji, prešli su srpsku i makedonsku granicu, ušli u Grčku i od tada im se gubi svaki trag. Roditelji pokušavaju da stupe u kontakt sa njima, ali telefoni su ugašeni", navodi se u pomenutom apelu.

Apeluje se da se u pomoć uključe i agencije.

"Molimo da se uključe i turističke agencije i da provere u svojim bazama da li imaju putnike pod ovih imenima. Na taj način ćemo saznati ime hotela u kojem su odseli, kontaktirati vlasnike i lako saznati da li su stigli. Mi verujemo da samo nisu stigli da se jave. PS. Postoji mogućnost da se Aleksandar preziva Joksimović, a ne Joksić, jer smo dobili dva apela sa različitim prezimenima" piše u objavi na grupi.

(Telegraf.rs)

Video: Pogledajte gde je buktinja: Srbin dronom snimio požar na Halkidikiju

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bole

    8. avgust 2023 | 22:07

    Pustite se vi vasih kljucnih detalja. Organizovati potragu sto pre mozda im zivot visi o koncu. Mozda je svaki sekund bitan. Nada se da su dobro neka ih Bog cuva

  • Macka

    8. avgust 2023 | 21:52

    Cudno mi je da nisu rekli roditeljima kako idu. Obicno kazu da li idu preko agencije ili u sopstvenoj reziji,naravno ako su u skladnim odnosima sa istima. Toj porodici zelim da su svi dobro

  • Deki

    8. avgust 2023 | 21:27

    Čim je država slaba i u dugovima onda vlada mafija, šta je tu nejasno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA