≫ 

Vreme čitanja: oko 1 min.

Porodica iz Jagodine koja je nestala na putu za Grčku je dobro: Devojčica se javila baki

Vreme čitanja: oko 1 min.

Devojčica se javila i rekla da su svi u redu

  • 53
Grčka more plaža srpska zastava Foto: Shutterstock, Pixabay

Porodica iz Jagodine koja ne nestala na putu za Grčku i za kojom se od juče traga je dobro.

"Devojčica se javila da je sve u redu i da nisu imali internet, ali od roditelja to baka nije čula. Javljeno je i policiji ovde u Grčkoj. Kada se čujemo i sa roditeljima od devojčice, javićemo nove informacije", naveo je u grupi Grčka Info Cipe Mile koji je u konaktu sa članovima porodice.

On je dodao i da se porodica nalazi u Limenariji u Tasosu, te da je na telefonu na kojem su imali viber pukao ekran.

"Zvali su i roditelji, u Limenariji su na Tasosu, puk'o im ekran na telefonu na kojem koriste viber, zato ih nije bilo. Devojčica se javila da je sve u redu i da nisu imali internet, ali od roditelja to baka nije čula. Javljeno je i policiji ovde u Grčkoj. Kada se čujemo i sa roditeljima od devojčice, javićemo nove informacije", napisao je Cipe Mile u Fejsbuk grupi.

Podsetimo, sinoć je na društvenim mrežama, u brojim grupama pokrenut apel da se pomogne da se pronađu Aleksandar Joksimović i Snežana Stamenković iz Jagodine koji su sa dve ćerkice krenuli u nedelju na popularno grčko ostrvo i od tada im se gubio svaki trag.

Sestra nestalog Aleksandra navela je u jednoj od obaja da je porodica bila prešla granicu sa Makedonijom nešto posle 22 sata 6. avgusta kada su se i poslednji put čuli, a dobili su bili informaciju da su grčku granicu  prešli 7. avgusta u 00.30 sati.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vladimir

    9. avgust 2023 | 08:50

    Nisam do sada hteo da komentarisem . Da li je moguce da odrasli ljudi odu na odmor sa decom ,dva dana se ne jave nikome i da se digne tolika frka.

  • BigFoot

    9. avgust 2023 | 08:50

    Kakvi nesposobnjakovići! Digli na noge celu Srbiju i Grčku zato što je na jednom telefonu pukao ekran, kao da na ostalim nema ni Viber, ni Facebook, Instagram, mail, bilo šta da može da se javi drugu, drugarici, bilo kome pa da prenese informaciju. A znali da odu u drugu zemlju bez rezervisanog smeštaja.

  • Mama2

    9. avgust 2023 | 08:49

    Nešto nije u redu! Bez obzira gde god išli, suprug i ja se javljamo roditeljima. I ako je to nekad udaljenost od samo 50tak km, obavezno bar pustimo poruku. Sa godisnjih odmora, svaki dan. Možda je to nekom previše, ali ja se svojim bratom čujem svaki dan, poziv/poruka, par reči. Meni je ovo zaista zabrinjavajuće, da dam detetu telefon da se ono javi, a situacija je po meni ozbiljna. Postoje nelogičnosti. Da li porodica ima samo jedan telefon? Ekran koji je razbijen? Idete porodično na letovanje, a ne kazetě porodici u kojem mestu letujete! Krenimo od početka. Ko su ovi ljudi? Gde rade? Kakve su im porodične i materijalne prilike? Da li beze od necega? Bože zdravlja i pameti.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA